Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
“İzmitli kaftan tasarımcısının büyük başarısı!” kilitlendi İzmitli kaftan tasarımcısının büyük başarısı! | Kocaelide Bugün
Güncel Manşetler

İzmitli kaftan tasarımcısının büyük başarısı!

İzmit’te, ev hanımlığından girişimciliğe atılan Kaftan-ı Eda firmasının sahibi Ayşe Sayan’ın ünü il sınırlarını aştı. Ayşe Sayan imzalı kaftanlar, KKTC Kurtuluş etkinlikleri kapsamında Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı’nın katılımıyla İstanbul Cemile Sultan..

İzmitli kaftan tasarımcısının büyük başarısı!

İzmit’te, ev hanımlığından girişimciliğe atılan Kaftan-ı Eda firmasının sahibi Ayşe Sayan’ın ünü il sınırlarını aştı.

Ayşe Sayan imzalı kaftanlar, KKTC Kurtuluş etkinlikleri kapsamında Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı’nın katılımıyla İstanbul Cemile Sultan Korusu’nda düzenlenen defilede sergilendi. İstanbul’daki dev organizasyonda düzenlenen defilede Ayşe Sayan’nın yeni tasarım kaftanları , podyumda ünlü model Gizem Hatipoğlu tarafından sergilenirken, fotoğraf çekimlerini ise Fotomer Kocaeli tarafından gerçekleştirildi.

KKTC Kurtuluş etkinlikleri kapsamında düzenlenen geceye Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı’nın yanı sıra Devlet büyükleri, siyasetçiler, bürokratlar ve iş adamları katıldı.

KAFTAN-I EDA DEFİLEDE GÖRÜCÜYE ÇIKTI

Ayşe Sayan’nın diktiği Kaftan-ı Dildestan, Gecenin Rengi ve Yıldızların Işıltısı adlı el emeği göz nuru kaftanlar ünlü model Gizem Hatipoğlu tarafından sergilendi. 2018 yeni tasarım kaftanların tül üzerine inci ve taş motifler işlediği, klasik renkler siyah ve beyazın yanı sıra, sarı, kırmızı, bebek mavisi ve krem gibi yaz renkleri kullanarak koleksiyonunu oluşturduğu görüldü. Başarılı organizasyonu ve sergilediği yeni tasarım kaftanları ile takdir ve tebriye laik görülere Ayşe Sayan’a KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı geceye katkılarından dolayı teşekkür plaketi verdi.

EN GÜZEL KAFTANLARI BİZ DİKİYORUZ

Organizasyonlarıyla evlenecek gelinlerin en özel günlerini ölümsüzleştiren Ayşe Sayan, defile sonrası yaptığı açıklamada; başarısını İzmitli güzel gelinlere borçlu olduğunu belirtti. Sayan “Son yıllarda kına gecelerindeki yeniden moda olmasıyla, birbirinden özel kaftanları geleneksel dokuya uygun olarak yeniden tasarlayarak gün yüzüne çıkartıyoruz. Geleneklerimiz yok olmasın diye tüm ekibimizle en güzel kaftanları bizler dikmeye çalışıyoruz. Bu kaftanlarımız bizden sonraki nesillere güze bir hediye olarak kalacak” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL