Güncel Manşetler

İzmit’te altı mahallenin yolu yenilendi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi köy yollarında bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor. İzmit ilçesinin kırsal bölgelerinde çalışma yürüten Ulaşım Daire Başkanlığı’na bağlı ekipler üç ayrı bölgede yol yenileme çalışması gerçekleştirdi. Çalışma ile..

İzmit’te altı mahallenin yolu yenilendi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi köy yollarında bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor. İzmit ilçesinin kırsal bölgelerinde çalışma yürüten Ulaşım Daire Başkanlığı’na bağlı ekipler üç ayrı bölgede yol yenileme çalışması gerçekleştirdi. Çalışma ile toplamda 4 bin 600 metrelik yol bölümü yenilenmiş oldu.

KÖYLER BİRBİRİNE BAĞLANDI

Gökçeören ve Nebihocalar mahalleleri arasındaki bin 100 metrelik yol bölümü de yenilendi. Çalışmada bin 100 ton sıcak asfalt ile 2 bin ton asfalt altı malzeme kullanıldı. Yol Gökçeören ve Nebihocalar mahalleleri arasında kestirme olarak işlev görüyor. Seferler ve Nebihocalar arasındaki yol bölümü de çalışma kapsamında elden geçirildi. Bin 800 metelik güzergahta 4 bin ton plentmix alt temel malzeme ile 2 bin ton binder asfaltı kullanıldı.

KÖY YOLU NENİLENDİ

Fethiye ve Çağırgan mahalleleri arasında uzanan bin 700 metelik yol bölümü yenilendi. Bu kısımda toplam 3 bin 800 ton plentmix asfalt altı malzeme kullanıldı. Çalışmada yol bölümüne 2 bin ton sıcak asfalt serilerek yenilendi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL