Eğitim Genel Güncel Manşetler Spor Yaşam

İzmit’te Bisiklet Bayramı

İzmit Belediyesi tarafından Türkiye’de bir ilke imza atarak ‘Haydi, Okula Bisikletle’ kampanyasıyla bu senede 12 bin 500 bisiklet dağıtılacak. Proje kapsamında Atatürk ve Kazım Karabekir Ortaokullarında toplamda 280 adet bisiklet..

İzmit’te Bisiklet Bayramı

İzmit Belediyesi tarafından Türkiye’de bir ilke imza atarak ‘Haydi, Okula Bisikletle’ kampanyasıyla bu senede 12 bin 500 bisiklet dağıtılacak.

Proje kapsamında Atatürk ve Kazım Karabekir Ortaokullarında toplamda 280 adet bisiklet öğrencilere teslim edildi.

İzmit İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Akmanşen de, “İzmit’te öğrenci olmak, milli eğitim mensubu olmak bir ayrıcalık. Belediyecilik anlamında bir çığır bu. Anaokulundan itibaren dokunmadığınız sınıf yok. Her programa katılmaya kalksak, iş yapamayacağız. O kadar zengin program yapıyorsunuz. ankara.madamnet.com Öğrencilerimizi bu hizmetlerle buluşturduğunuz için Başkanımız Dr. Nevzat Doğan’a teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

KENDİ OKULUM

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan da bisiklet dağıtımında bir konuşma yaparak, “bu okul bahçesinde diğer okul bahçelerinden daha farklı bir heyecan duyuyorum. İlkokul 1. ve 2. sınıfı burada okumuştum. Burada o anılarım aklıma geliyor. Her bir öğrencimizde ayrı bir cevher var. izmir.madamnet.com Bizler özgüveni yüksek, ne yaptığını bilen, değerlerine sahip, vatanına bağlı bir neslin devamıyız.

Bir çocuk doktoru olarak bu şehrin yetiştirdiği bir insan olarak farklı bir heyecanım var. Haramı helali bilerek, kuruşunuzu ziyan etmeden şehrimize harcamaya gayret ediyoruz.

HEDEFLERİ BÖYLE GEÇECEĞİZ

3 D Yazıcı dünyada yeni yeni gelişen bir teknolojidir. Okulumuzun sınıfına kadar o cihazları getiriyoruz. Mustafa Kemal’in gösterdiği hedefleri geçeceksek böyle geçeceğiz. izmir2.madamnet.com Bizi bugünlere getirenleri de unutmayacağız.  Biz, bisikleti rüyalarımızda görürdük. Bu anne babalar yemiyorlar, içmiyorlar yavruları için uğraşıyorlar. Onun için böyle güçlüyüz.  Annem Babam Okuyor, Öğretmen Okursa Herkes Okur, Okul Hizmet Masası gibi bir çok hizmetimizle yanınızdayız. Bisiklet dağıtımlarımızda Şimdiye kadar 70 bin bisiklet dağıttık” dedi. Konuşmaların ardından öğrencilere bisikletleri teslim edildi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL