İzmit’te dolu dolu yaşanacak

30 Ağustos Zafer Bayramı İzmit’te dolu dolu yaşanacak   İzmit’te milli bayram ruhunu geri getiren Av. Fatma Kaplan Hürriyet başkanlığındaki İzmit Belediyesi 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları için pandemi kurallarının..

İzmit’te dolu dolu yaşanacak

30 Ağustos Zafer Bayramı İzmit’te dolu dolu yaşanacak

 

İzmit’te milli bayram ruhunu geri getiren Av. Fatma Kaplan Hürriyet başkanlığındaki İzmit Belediyesi 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları için pandemi kurallarının da dikkate alınacağı bir şekilde dopdolu bir program hazırladı.

 

İzmit’te milli bayramları ruhuyla yaşatan milli bayramlarda büyük bir coşkuya ev sahipliği yapan Av. Fatma Kaplan Hürriyet başkanlığındaki İzmit Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda zafer coşkusuna ev sahipliği yapacak. İzmit Belediyesi 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları için pandemi kurallarının da dikkate alınacağı bir şekilde dopdolu bir program hazırladı.

 

İzmit Belediyesi Sahne Sanatları Nefes Kesecek

 

Hazırlanan programlar kapsamında 27 Ağustos Perşembe günü saat 14:00’da Fethiye Caddesi’nde sokak müzikçileri sergileyecekleri performansla zafer ruhunu İzmit’te yaşatmaya başlayacak. Ardından akşam saat 20:30’da ise İzmit Belediyesi Sahne Sanatları ekibi Kocaeli Kongre Merkezi’nde 30 Ağustos Zafer Bayramı’na özel “Zaferin Yolu” isimli büyüleyici bir gösteri sergileyecek.

 

Yüksek Sadakat İle Zafer Coşkusu Katlanacak

 

Zafer kutlamalarının en renkli anları ise 28 Ağustos Cuma günü yaşanacak. İlk olarak saat 17:00’da İzmit Belediyesi banko ekibi Belediye Meydanı ve Fethiye Caddesi’nde gösteri sergileyecek. Günün akşamında ise saat 21:00’da Outlet Center’ın arkasında ünlü rock grubu Yüksek Sadakat’ın sahne alacağı “Parket Seyret Arabalı 30 Ağustos Zafer Konseri” ile zafer coşkusu iki katına çıkacak.

 

Zafer Şenliği

 

Pandemi kurallarına dikkat edilecek olan 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri hafta sonu da devam edecek. 29 Ağustos Cumartesi günü Yahya Kaptan Amfi Tiyatro’da gerçekleştirilecek çeşitli programların yanı sıra keman eşliğinde Vera Trio Konseri gerçekleşecek. Stantlarında kurulacağı etkinlikte zafer şenliği yaşanacak.

 

Zafer Günü Fener Alayı

 

Zafer Bayramı’nın 98. yıl dönümü olan 30 Ağustos Pazar günü ise İzmit Kent Meydanı’nda (eski vilayet) yine pandemi kuralları dikkate alınarak zafer ruhu doruklarda hissedilecek. İlk olarak saat 18:00’da bisiklet grubu Yahya Kaptan’dan hareket ederek İzmit Belediye Meydanı’na gelecek. Burada meşale grubuyla buluşulduktan sonra meşaleler eşliğinde İzmit Kent Meydanı’na geçilecek. Saat 19:30’da İzmit Belediyesi Sahne Sanatları ekibi bir performans sergileyecek. Son olarak ise saat 20:00’da İzmit Belediyesi Tiyatro Ekibi “Kuva-yi Milliye Destanı” isimli oyunla sahne alarak hafızalarda iz bırakacak ve bu programla birlikte 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri sonlanacak.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL