Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
İzmit'te Esnaf Dayanışma Gecesi | Kocaelide Bugün

İzmit’te Esnaf Dayanışma Gecesi

İzmit Kent Merkezi Ticari Dayanışma Derneğinin Kuruluşunun  20. Yılı münasebetiyle düzenlenen Esnaf Dayanışma Gecesi Vali Hüseyin Aksoy’un katılımlarıyla gerçekleştirildi. Antikkapı Restaurant’ta düzenlenen programa Vali Hüseyin Aksoy’un yanı sıra Kocaeli Büyükşehir Belediye..

İzmit’te Esnaf Dayanışma Gecesi
İzmit Kent Merkezi Ticari Dayanışma Derneğinin Kuruluşunun  20. Yılı münasebetiyle düzenlenen Esnaf Dayanışma Gecesi Vali Hüseyin Aksoy’un katılımlarıyla gerçekleştirildi.
Antikkapı Restaurant’ta düzenlenen programa Vali Hüseyin Aksoy’un yanı sıra Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, Siyasi Parti Temsilcileri, İzmit Kent Merkezi Ticari Dayanışma Dernek Başkanı Murat Öztürk, dernek üyeleri ve eşleri katıldı.
Vali Hüseyin Aksoy ve protokol üyelerinin İzmit’in sembolü olan pişmaniye çekmesiyle başlayan program İzmit Kent Merkezi Ticari Dayanışma Dernek Başkanı Murat Öztürk, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun konuşmalarıyla devam etti.
Vali Hüseyin Aksoy’un yapmış olduğu konuşmalarında;“Değerli katılımcılar, İzmit Kent Merkezi Ticari Dayanışma Derneğinin 20. Yıl etkinlikleri kapsamında düzenlediği bu gecede sizlerle birlikte olmaktan büyük bir memnuiyet duyduğumu ifade ediyor, hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum. İzmit, Kocaeli’nin kalbinin attığı bir kent ve İzmit esnafının bir araya gelerek oluşturduğu bu dernek ortak sorunların gündemi oluşturması, onlara çözüm üretilmesi adına güzel farkındalıklar ortaya koyma adına önemli bir çalışmadır. Bu anlamda derneği kuran, bugüne kadar onu daha iyi bir noktaya taşıyan bütün yöneticilerine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bir araya gelmek, sorunları konuşmak, çözüm üretmek adına sivil toplum örgütlerimizin yürüttüğü çalışmalar oldukça önemli. Bir sivil toplum örgütü olarak bu derneğimizin de esnafımızın daha iyi bir noktaya gelebilmesi adına yaptığı çalışmalara da teşekkür ediyorum. İzmit’te yaşayan insanlarımızın ihtiyaçlarını karşılamak üzere gece gündüz demeden çalışan bütün esnafımıza teşekkürlerimi sunuyorum. Hep birlikte İzmit’i, Kocaeli’ni daha iyi bir noktaya taşıyabilmek adına yürütülen çalışmalara Valilik olarak her zaman destek vermeye hazır olduğumuzu belirtmek istiyorum.” diyen Sayın Valimiz emeği geçen herkese teşekkür etti.
Konuşmaların ardından İzmit Kent Merkezi Ticari Dayanışma Dernek Başkanı Murat Öztürk günün anısına Vali  Hüseyin Aksoy’a plaket takdim etti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL