Genel Magazin Manşetler Yaşam

İzmit’te geçitler ışıl ışıl

Alt ve üst geçitlere görsel aydınlatma. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından Kocaeli genelinde bulunan yaya üst geçitleri ve tramvay güzergâhında bulunan alt geçitlerin aydınlatmaları yapılıyor. Bu kapsamda Bülent..

İzmit’te geçitler ışıl ışıl

Alt ve üst geçitlere görsel aydınlatma.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından Kocaeli genelinde bulunan yaya üst geçitleri ve tramvay güzergâhında bulunan alt geçitlerin aydınlatmaları yapılıyor. Bu kapsamda Bülent Ecevit  Yaya Üstgeçidi, Tren Garı Tramvay Altgeçidi, Yahya  Kaptan Tramvay Altgeçidi ve Dr. Sadık Ahmet Yaya Üstgeçitlerinde aydınlatma çalışmaları tamamlandı. Ayrıca Muhsin Yazıcıoğlu Yaya Üstgeçidi, Şehit Kaymakam Muhammed Safitürk Yaya Üstgeçidi, Alparslan Türkeş Yaya Üstgeçidinde aydınlatma çalışmaları devam ediyor.

 OTOMASYON SİSTEMİ OLACAK

Aydınlatma çalışmaları tamamlanan Bülent Ecevit Yaya Üstgeçidi, Tren Garı Tramvay Altgeçidi, Yahya Kaptan Tramvay Altgeçidi ve Dr. Sadık Ahmet Yaya Üstgeçitlerinde görsel aydınlatmalar devreye alındı. Çalışmalar sonrasında altgeçit ve üstgeçit aydınlatmaları otomasyon sistemine bağlı olarak çalışacak.

4 BİN 500 METRE LED KULLANILDI

Aydınlatma çalışmaları Muhsin Yazıcıoğlu Yaya Üstgeçidi, Şehit Kaymakam Muhammed Safitürk Yaya Üstgeçidi, Alparslan Türkeş Yaya Üstgeçidinde devam ediyor. Çalışmalar sonlandığında bütün sistemler otomasyon sistemine bağlı olarak çalışacak. Hava karardığında devreye girecek olan ledli görsel aydınlatma sistemlerinde 4 bin 500 metre Ledline RGB armatür kullanıldı. Ayrıca 250 adet wallwasher armatürü görsel aydınlatma sistemi için kullanıldı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL