‘İzmit’te ilk kar yağışını gördü’

600 yıllık zeytin ağacımız kartpostal görüntüsünde   İzmit Belediyesi tarafından Sabri Yalım Parkı’na getirilerek kentin yeni sembollerinden biri haline gelen yaklaşık 600 yıllık zeytin ağacı, kar yağışıyla birlikte bembeyaz bir görüntüye..

‘İzmit’te ilk kar yağışını gördü’

600 yıllık zeytin ağacımız kartpostal görüntüsünde

 

İzmit Belediyesi tarafından Sabri Yalım Parkı’na getirilerek kentin yeni sembollerinden biri haline gelen yaklaşık 600 yıllık zeytin ağacı, kar yağışıyla birlikte bembeyaz bir görüntüye kavuşarak İzmit halkının gözdesi oldu

 

İzmit Belediyesi tarafından büyük emeklerle getirilen 600 yıllık zeytin ağacı, bu akşam İzmit’te ilk kar yağışını gördü. Huzurun ve barışın İzmit’teki yeni sembolü 600 yıllık zeytin ağacı, kar yağışının ardından bembeyaz görünümü ile tüm İzmitlileri kucakladı.

 

İZMİTLİLERİN YENİ KÖŞESİ

 

Sabri Yalım Parkı’nda vatandaşların sıklıkla özçekim yaptığı 600 yıllık zeytin ağacı akşam saatlerinde başlayan kar yağışıyla birlikte yeni görünümüne kavuştu. Kar taneleri ile bezenmiş dalları kente hoş bir görünüm kazandırırken, pandemi döneminde tüm İzmitliler zeytin ağacının önünde resim çekilerek moral depoladı. Eksi dereceye düşen hava şartlarına rağmen tüm İzmitlilerin içini ısıtan beyaz görüntüsü ile zeytin ağacı, sabırsızlıkla İzmitlilerle fotoğraf çekilmeyi bekliyor.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL