İzmit’te Yeni Dönem

Fatma Kaplan Hürriyet, Leyla Atakan’ın 1971 yılında trafik kazasında hayatını kaybetmesinin ardından 48 yıl aradan sonra İzmit’e ikinci kadın belediye başkanı oldu. Hürriyet, 31 Mart seçimlerinin üzerinden 15 gün geçtikten..

İzmit’te Yeni Dönem

Fatma Kaplan Hürriyet, Leyla Atakan’ın 1971 yılında trafik kazasında hayatını kaybetmesinin ardından 48 yıl aradan sonra İzmit’e ikinci kadın belediye başkanı oldu.

Hürriyet, 31 Mart seçimlerinin üzerinden 15 gün geçtikten sonra mazbatasını İzmit 1. Bölge Seçim Kurulu Başkanı Muhittin Paça’dan aldı. Mazbatasını aldıktan sonra binlerce kişiyle birlikte Belsa’ya gelen Fatma Kaplan Hürriyet görevi Nevzat Doğan’dan devralarak İzmit Belediye Başkanlığı koltuğuna oturdu.

Hürriyet yaptığı konuşmada; “hizmetleri için kente kattıkları için teşekkür ediyorum. Kentimiz için hayırlı uğurlu olsun. Büyük bir inanç ve kararlılıkla devam edeceğiz. Asıl hizmet dönemi simdi başlıyor. Bütün personel bana emanet. Ben açlığı yaşadım alın terinin değerini bilirim. İşini namuslu yapan herkesin emeğini korumak benim görevim” dedi.

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet daha sonra Belsa önünde toplanan İzmitlilere hitap ederek “hepimiz için çok onurlu ve güzel bir gün. Allah iyi hizmetler yapmayı nasip etsin. 15 yıl sonra dertlere derman olmak benim için onurdu, şereftir. Bu yolda bizlere destek olan bütün İzmitlilere hiç ayırt etmeden çok teşekkür ediyorum. İnanarak yola çıktık ve demiştik ki, bu seçimi biz kazanacağız. İnandık ve başardık. Bu zorlu süreçte bizlere destek olan değerli dostlarımıza çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Hürriyet, konuşmasının sonunda İzmit semalarına güvercin uçurdu

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL