Genel Güncel Manşetler Surmanset

İzmit’te Yılın Son Muhtarlar Toplantısı Yapıldı.

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, yılın son muhtarlar toplantısını gerçekleştirdi. Muhtarlarının yoğun katılım gösterdiği toplantıya Başkan Doğan’ın yanı sıra  AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili..

İzmit’te Yılın Son Muhtarlar Toplantısı Yapıldı.

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, yılın son muhtarlar toplantısını gerçekleştirdi.

Muhtarlarının yoğun katılım gösterdiği toplantıya Başkan Doğan’ın yanı sıra  AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zekeriya Özak, İSU İzmit Şube Müdürü Celal Civelek,  Muhtar Masası Koordinatörü ve Belediye Meclis üyesi Mehmet Çetin, Türkiye Muhtarlar Derneği Kocaeli Şube Başkanı Vedat Yoldaş, belediye başkan yardımcıları katılırken, daire müdürleri de hazır bulundu.

Aylık mutat muhtarlar toplantısında konuşan Başkan Doğan, örnek proje ve çalışmalarla dolu bir yılı geride bıraktıklarını, 2018 yılının İzmit Belediyesi’nin projelerinin tescillendiği, vatandaşlara verilen sözlerin tümünün tutulduğu bir yıl olacağını söyledi. Doğan “   muhtarlarımızı her zaman önemseyen, onarın fikir ve görüşlerine her zaman önem veren bir belediye olduk, olmaya da devam edeceğiz.   Çünkü muhtarlar, bizim mahallerdeki gözümüz kulağımızdır.

MUHTAR İLİŞKİLERİNDE ÖRNEK DURUMDAYIZ

Yaklaşık 9 yıldır muhtarlarımızla güzel bir birliğimiz oldu. Bu süreç içerisinde Türkiye’deki belediye muhtar ilişkilerinde örnek olacak bir noktadayız. Daha iyi olacağız. Belediyemiz bünyesinde Türkiye’de ilk defa kurduğumuz Muhtar Hizmet Masamız ile sizlere ayrı bir değer verdik.  Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren haftada en az iki gün sizlerle birlikte mahallerimizi karış karış dolaşıp, vatandaşlarımızın isteklerine yerinde çözümler buluyoruz. Her ay düzenli bir şekilde sizlerle bir araya gelip mahallerimiz için daha ne yapabiliriz diyerek fikir alışverişinde bulunuyoruz. Diğer taraftan da, sizlere sosyal ve kültürel katkılar sağlayacak etkinlikler düzenliyoruz. Ayrıca sizlerin çalışma ofislerinizin oluşturulması, donanımı ve ihtiyaçlarınızın karşılanması için çaba sarf ediyoruz.  Muhtarlar gününde bisiklet projemize muhtarımızı da dahil ettik ve Kocaeli’nin tüm muhtarlarına bisiklet hediye ettik” şeklinde konuştu.

2017 VERİMLİ GEÇTİ

Konuşmasında 2017 yılına dair değerlendirme de yapan Başkan  Doğan, “2017 yılını çok verimli geçirdik. Seçim öncesi vaat ettiklerimizin neredeyse tamamını bitirdik, geri kalanları da bitirmek üzereyiz. Girmediğimiz sokak, ulaşmadığımız vatandaşımız kalmadı. Mahallerimizde yürüttüğümüz çalışmalarımızda muhtarlarımız her zaman en yakınımızda oldu. 2018 yılı da yine hizmetlerle dolu, şehrimiz için gurur yılı olacak” dedi.

Yılın son toplantısı sırasında  Masası Muhtar Masası Koordinatörü ve Belediye Meclis üyesi Mehmet Çetin için doğum günü pastası da kesildi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL