Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
Jandarma Teşkilatımızın kuruluşunun 183. yıldönümü | Kocaelide Bugün

Jandarma Teşkilatımızın kuruluşunun 183. yıldönümü

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz’un Jandarma Teşkilatı’nın Kuruluşunun 183. Yıldönümü Mesajı  Aziz Milletimizin huzuru, asayişin temini ve devletimizin güvenliği için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayarak canla başla hizmet veren, tarihi şan, şeref ve..

Jandarma Teşkilatımızın kuruluşunun 183. yıldönümü

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz’un Jandarma Teşkilatı’nın Kuruluşunun 183. Yıldönümü Mesajı

 Aziz Milletimizin huzuru, asayişin temini ve devletimizin güvenliği için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayarak canla başla hizmet veren, tarihi şan, şeref ve başarılarla dolu, temel kurumlarımızdan olan Jandarma Teşkilatımızın kuruluşunun 183. yıldönümünü kutlamanın gurur ve mutluluğunu yaşamaktayız.

Köklü bir tarihe sahip olan Jandarma Genel Komutanlığı, kuruluşundan bugüne kadar aziz milletimizin engin sevgi ve güvenine mazhar olmuş, Türkiye Cumhuriyeti’nin bölünmez bütünlüğünün korunması, milletimizin huzur ve güvenliği ile kamu düzeninin sağlanması yönündeki hizmetleriyle halkımızın takdirini kazanmıştır.

Jandarma Teşkilatı; eğitimli personeli, çağın gereklerine uygun teknolojik donanımı, disiplini, vatan sevgisi ve üstün vazife bilinciyle görev ve sorumluluklarını yerine getirirken, asli görevlerinin yanı sıra, hayata geçirdiği insan odaklı sosyal projeler ve kültürel hizmetlerle, halk ile devlet arasında önemli bir köprü olmuştur.

Bu vesile ile mesai mefhumu gözetmeksizin büyük bir özveriyle çalışan Jandarma Teşkilatımızın kuruluş yıl dönümünü en içten dileklerimle kutluyor, başta Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu ve eşsiz komutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, ebediyete intikal eden tüm şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi şükranla anıyor, selam ve sevgilerimi sunuyorum.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL