Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
‘Kadına Şiddete Hayır’ | Kocaelide Bugün

‘Kadına Şiddete Hayır’

Kadına saygı ve adalet İzmit Billboardlarında İzmit Belediyesi kadın emeğinin hak ettiği değeri bulması ve maruz kaldığı şiddetin sona ermesi için kentin birçok yerindeki billboardlarda farkındalık çalışması yaptı İzmit Belediyesi,..

‘Kadına Şiddete Hayır’

Kadına saygı ve adalet İzmit Billboardlarında

İzmit Belediyesi kadın emeğinin hak ettiği değeri bulması ve maruz kaldığı şiddetin sona ermesi için kentin birçok yerindeki billboardlarda farkındalık çalışması yaptı

İzmit Belediyesi, belediye başkanı Av.Fatma Kaplan Hürriyet’in son derece titizlikle üzerinde durduğu emek ve kadın konusunda duyarlı ve farklı duruşunu sürdürüyor. İmzalanan toplu iş sözleşmelerinde de kadını ve emeği koruyan maddelere yer veren İzmit Belediyesi kadınların eşit haklara sahip olmak, hak ettiği değeri bulmak dolayısıyla insanlık hakları için verdiği mücadeleyi billboardlara taşıdı.

KADINLAR DESTEKLENSİN

Kentin her noktasına ulaşan billboardlarda ‘Kadına Şiddete Hayır’ teması işlendi. Yoldan geçenlerin ilgisini çeken billboard çalışmasıyla kadınların emeğine ve kadına şiddete karşı farkındalığın geliştirilmesi hedeflendi. Kadınların şiddet görmesine artık ‘dur’ denilmesi gerektiğini belirten Yaren Öksüz ve Nisanur Uysal’ da verdikleri Kadınlar Günü mesajında kadınların desteklenmesini istedi.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL