Güncel Manşetler

Kağıtsporlu izcilerden anlamlı etkinlik

Büyükşehirli izcilerin düzenlediği etkinlik ile cami ve şehitlik ziyaretlerini gerçekleştirildi. İzciler, bunun yanı sıra Yenikent Mimar Sinan Caminin de temizliğini yaptı. Düzenlenen etkinliğe 80 izcinin yanı sıra 6 eğitimci lider..

Kağıtsporlu izcilerden anlamlı etkinlik

Büyükşehirli izcilerin düzenlediği etkinlik ile cami ve şehitlik ziyaretlerini gerçekleştirildi. İzciler, bunun yanı sıra Yenikent Mimar Sinan Caminin de temizliğini yaptı. Düzenlenen etkinliğe 80 izcinin yanı sıra 6 eğitimci lider de katıldı.

TARİHİ CAMİİ ZİYARET ETTİLER

Kağıtsporlu Akşemsettin ve Arslanbey Ergin izci üniteleri Camiler ve Din Görevlileri haftası kapsamında İzmit’in fethinin sembolü olan Tarihi Orhan Camii’ni ziyaret etti. İzcilere burada eğitimci liderler tarafından camiinin tarihi ve önemi hakkında bilgiler verildi. İzciler camii ziyaretinin ardından İzmit Bağçeşme’de bulunan Namazgâh şehitliğini ziyaret etti.

CAMİ’Yİ TEMİZLEDİLER

Kağıtspor İzcilik branşı bünyesinde faaliyet gösteren Albayrak izci grubuna bağlı Hedef Erkek Oymak, Ateş Kız Oymak ve Zirve Ergin izci üniteleri izcileri, topluma hizmet faaliyeti gerçekleştirdi. Yenikent Mimar Sinan Camii gerçekleştirilen etkinlikte Kağıtsporlu izciler ayrıca camii temizliği de yaptı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL