Genel Güncel İzmit Manşetler Spor

Kağıtsporlu Judocular Olimpiyat yolunda

Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Kulübü’nün Görme Engelli Judocuları olimpiyat yolunda önemli başarı sağladı. Uluslararası Görme Engelliler Spor Federasyonu (IBSA) tarafından Antalya’da düzenlenen 35 ülkeden 254 sporcununu katılımı ile düzenlenen IBSA..

Kağıtsporlu Judocular Olimpiyat yolunda

Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Kulübü’nün Görme Engelli Judocuları olimpiyat yolunda önemli başarı sağladı.

Uluslararası Görme Engelliler Spor Federasyonu (IBSA) tarafından Antalya’da düzenlenen 35 ülkeden 254 sporcununu katılımı ile düzenlenen IBSA Judo Dünya kupasında Kağıtsporlu Görme Engelli judocular büyük başarı elde etti.

KAĞITSPORLU JUDOCULAR ÖNEMLİ BAŞARI 

Ülkemizin ev sahipliğinde Antalya’da gerçekleştirilen IBSA Dünya Kupasında mücadele eden Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Kulübü Engelli Judo Branşı sporcuları sporcularından 57 kilodaki sporcu Zeynep Çelik Dünya 3. ‘su olmayı başardı. 60 kiloda Recep Çiftçi ise dünya 5.’liğini elde etti.

AVANTAJ SAĞLADILAR

Elde ettikleri başarılı sonuçlar ile her iki sporcuda, olimpiyat yolunda çok önemli puanlar toplayarak 2020 olimpiyatlarına katılım için avantaj sağladı. Müsabakaların ardından dereceye giren sporculara, madalya ve kupaları kürsüye çağrılarak, protokol tarafından verildi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL