Genel Güncel Manşetler Spor

Kağıtsporlu Karateciler’den 4 madalya

Türkiye Karate Federasyonu tarafından organize edilen Minikler ve Yıldızlar Türkiye Karate Şampiyonası, Gaziantep’in ev sahipliğinde 59 ilden 2204 sporcunun katılımıyla Şahinbey Spor Salonu’nda yapıldı. Kentimizden Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Kulübü..

Kağıtsporlu Karateciler’den 4 madalya

Türkiye Karate Federasyonu tarafından organize edilen Minikler ve Yıldızlar Türkiye Karate Şampiyonası, Gaziantep’in ev sahipliğinde 59 ilden 2204 sporcunun katılımıyla Şahinbey Spor Salonu’nda yapıldı. Kentimizden Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Kulübü de şampiyonaya altyapı sporcuları ile katıldı. Mavi beyazlılar ‘Balkan Çocuklar Şampiyonası’ aday kadrosunun netleşeceği şampiyonada iki altın ve iki bronz madalya kazandı.

 AVRUPA BİLETİNİ ALDILAR

Şahinbey Spor Salonunda yapılan Minikler ve Yıldızlar Türkiye Karate Şampiyonasında Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu karatecilerden; 42 kiloda Hiranur Temizel ve 35 kiloda Ayşe Nur Bekler 2., 42 kiloda Serra Melis Gider ve 50 kiloda Berra Demirtürk 3. oldu.Elde ettikleri başarılı sonuçlar ile Hiranur Temizel, Dünya Karate Federasyonu tarafından Hırvatistan’da düzenlenecek olan Gençlik Liginde, Ayşe Nur Bekler ise Sırbistan’daki Balkan Şampiyonasında ülkemiz adına mücadele etmeye hak kazandı. Müsabakaların ardından dereceye giren sporculara madalya ve kupaları protokol tarafından verdi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL