Kahramanlar Pelerin Takmaz

Yaptığı müdahale bir kadını hayata tutundurdu. Dün Darıca Millet bahçesinde gerçekleşen intihar olayında özel güvenliğin çok az yüzme bilmesine rağmen yaptığı müdahale bir kadını hayata tutundurdu. Edinilen bilgilere göre geçtiğimiz..

Kahramanlar Pelerin Takmaz

Yaptığı müdahale bir kadını hayata tutundurdu.

Dün Darıca Millet bahçesinde gerçekleşen intihar olayında özel güvenliğin çok az yüzme bilmesine rağmen yaptığı müdahale bir kadını hayata tutundurdu.

Edinilen bilgilere göre geçtiğimiz gün Darıca Millet Bahçesine gelen Serpil D. (40) isimli kadın, millet bahçesinde bulunan kayalıklardan denize atlayarak intihar etmek istedi. O sırada rutin devriye görevini gerçekleştiren Kocaeli Büyükşehir Belediyesine bağlı Güvenlik Görevlisi Mahmut Furkan Akbulut isimli görevli durumu fark ederek kadını boğulmak üzereyken kurtararak karaya çıkardı ve 112 acil sağlık ekiplerine haber verdi.

ÇOCUKLARI İÇİN

İntihar girişiminde bulunan Serpi D. (40) isimli kadının yakın tarihte eşinden ayrıldığı ve çocuklarının velayetinin de babaya verilmesi sonucu psikolojik bunalıma girerek intihara kalkıştığı öğrenildi.  Güvenlik görevlisinin girişimi sonucu hastaneye kaldırılan kadının sağlık durumunun iyi olduğu ve tedavi gördüğü öğrenildi.

YÜZME BİLMEMESİNE RAĞMEN!

Öte yandan güvenlik görevlisi olarak çalışan Mahmut Furkan Akbulut’un ise çok az yüzme bilmesi ve buna rağmen boğulmak üzere olan kadını kurtarmak için suya atladığı öğrenildi. Konuyla alakalı kısa bir açıklama yapan Akbulut, “Her gün gerçekleştirdiğimiz devriye görevini yerine getirdiğim sırada bir kadının kayalıklardan atladığını gördüm. Bende hemen olayın gerçekleştiği yere gittim. Yüzmeyi çok iyi bilmememe rağmen hiç düşünmeyerek hemen bende suya atladım ve boğulmak üzere olan kadını kurtardım. Daha sonra da hemen 112 acil sağlık ekiplerini arayarak durumu ve yerimizi bildirdim. Ekipler ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı ve hastaneye kaldırdılar.” Şeklinde konuştu.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL