Genel Güncel Manşetler Yaşam

Kaliteli Hizmet ve Müşteri Memnuniyeti

Kaliteli Hizmet ve Müşteri Memnuniyeti SEDAŞ Kocaeli, Bolu ve Düzce ile Sakarya İllerinde özel şirket statüsünde 9 yıldır sürdürdüğü yeni yatırım çalışmaları ile kaliteli hizmet ve müşteri memnuniyetini hedefliyor. SEDAŞ..

Kaliteli Hizmet ve Müşteri Memnuniyeti

Kaliteli Hizmet ve Müşteri Memnuniyeti

SEDAŞ Kocaeli, Bolu ve Düzce ile Sakarya İllerinde özel şirket statüsünde 9 yıldır sürdürdüğü yeni yatırım çalışmaları ile kaliteli hizmet ve müşteri memnuniyetini hedefliyor. SEDAŞ yaz boyunca sürdürdüğü yatırım çalışmaları içinde montajı tamamlanan yeni elektrik dağıtım tesislerini her ilde tamamlandıkça devreye alıyor.  SEDAŞ son olarak hızla gelişen ve enerji talebi artan Sakarya İli Beşköprü Mahallesinde orta gerilim ve alçak gerilim şebeke yenileme ve trafo İlavesi, ring şebeke  projesini   kademe kademe hayata geçiriyor.

Ring Şebeke İle Alternatif Hatlar Tesis Ediliyor

SEDAŞ’ın alternatif hat olarak gerçekleştirdiği pek çok yatırımdan biri olan Beşköprü projesinde,  1 yeni  630 KVA gücünde trafo dağıtım merkezi  kabini  tesis edilirken, ayrıca 1 mevcut trafo kabini modernize edildi.  Artan enerji taleplerini karşılamak için ek olarak  4  tane direk tipi trafo ve dağıtım panosu ve bağlantı iletkenleri tesis edildi.  2017 ve 2018 de devam eden çalışmalar kapsamında, bu projeler için 4 kilometrelik kanal kazılırken, 12 kilometrelik  kablo döşendi. Dağıtım hatları ve dağıtım panoları ile alternatif hat tesis edilen elektrik şebekesi üzerinde, gerçekleştirilen  ring şebeke ile arızalara müdahale süresinin azaltılması, artan güç talebinin karşılanması hedeflendi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL