Darıca Genel Güncel Manşetler Surmanset

‘’Kalkınma ve Gelişme Gençlerimizle Olacaktır’’

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Büyükşehir Belediyesi’nin Darıca Bayramoğlu’nda inşa ettiği sosyal tesis, Gebze’de projelendirdiği ve yapımı süren sporcu eğitim merkezinde inceleme gerçekleştirdi. Darıca’daki tesisin tamamlanma aşamasında olmasından dolayı duyduğu memnuniyeti ifaden eden, Karaosmanoğlu, “Tesisimiz fiziki olarak..

‘’Kalkınma ve Gelişme Gençlerimizle Olacaktır’’

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Büyükşehir Belediyesi’nin Darıca Bayramoğlu’nda inşa ettiği sosyal tesis, Gebze’de projelendirdiği ve yapımı süren sporcu eğitim merkezinde inceleme gerçekleştirdi.

Darıca’daki tesisin tamamlanma aşamasında olmasından dolayı duyduğu memnuniyeti ifaden eden, Karaosmanoğlu, “Tesisimiz fiziki olarak yüzde 98’lik kısmı tamamlandı. Saha düzenleme ve peyzaj imalatları tamamlanıyor. Bitkisel toprak serimi ve bitkilerin ekilmesi yapıldı. Saha içinde pergole imalatlarını da tamamladık. Hizmet Binası ve restoran binasının tüm inşaat, elektrik, mekanik imalatları bitti. Mescit binasının ince işleri tamamlanmak üzere” açıklamasını yaptı.

“BU PROJEMİZ İKİNCİ EĞİTİM MERKEZİMİZ OLACAK”

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Gebze’de projelendirdiği ve temelinin atılmasının ardından hızlı bir şekilde yapımının sürdüğü sporcu eğitim merkezinde de inceleme yapan Başkan Karaosmanoğlu, kente yeni spor tesisleri kazandırmanın mutluluğunu yaşadığını da dile getirdi. Gebze D-100 yan yol kenarında inşa edilen yapıya ulaşımın rahat olmasının önemine de dikkat çeken Karaosmanoğlu, “Gebze’deki bu projemiz ikinci eğitim merkezimiz olacak. Gebze Hacı Halil Mahallesi’nde yapılan tesis toplam 15 bin 590 metrekare inşaat alanına sahip.  Yapı, Gebze bölgesinde yaşayan sporcuların antrenman yapacakları ve eğitim görecekleri modern bir spor merkezi haline gelecek” şeklinde konuştu. Açıklamalarında Gebze Metrosunun önemine de dikkat çeken Karaosmanoğlu, “Toplu taşıma yatırımlarımıza da ağırlık veriyor ve geliştiriyoruz. Bu yıl temelini atacağımız Darıca, Gebze ve OSB’ler bölgesinde ki metromuza inşallah 2023 yılında bineceğiz” diyerek sözlerini tamamladı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL