Güncel Manşetler Politika

Kamalak Çayırova’ya Geliyor

 İlhami Bayrak’ın Oğlunu evlendireceği düğüne Genel Başkan Kamalak’ta katılacak. Bölgenin tanınmış iş adamlarından, Saadet Partisi eski İlçe Başkanı ve 2014 Seçimlerinde ki Çayırova Belediye Başkan Adayı İlhami Bayrak’ın, oğlunu evlendireceği düğün..

Kamalak Çayırova’ya Geliyor
 İlhami Bayrak’ın Oğlunu evlendireceği düğüne Genel Başkan Kamalak’ta katılacak. Bölgenin tanınmış iş adamlarından, Saadet Partisi eski İlçe Başkanı ve 2014 Seçimlerinde ki Çayırova Belediye Başkan Adayı İlhami Bayrak’ın, oğlunu evlendireceği düğün merasimine Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kalamak’ta katılacak.
İŞ VE SİYASET DÜNYASI BU DÜĞÜNDE BULUŞACAK!
Bayrak ailesinin en büyük oğlu Cihat ile Güler ailesinin kızları Büşra’nın bir ömür boyu mutluluğa evet diyecekleri düğün merasimi bölgenin iş ve siyaset dünyasını bir araya getirecek. Çok sayıda davetlinin katılacağı düğün merasimine Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kalamak’ın da katılması bekleniyor. Aynı gün Kocaeli’nde bir dizi programa katılacak olan Kamalak ve beraberinde ki heyet akşam saatlerinde gerçekleşecek olan düğüne katılarak partinin Kocaeli’nde ki en değerli isimlerinden İlhami Bayrak ve ailesine tebriklerini iletecek. 01 Mayıs Pazar günü, Şekerpınar Aksu Park Tesislerinde saat 15.00’da gerçekleştirilecek olan düğün merasimine bölge basının da yoğun ilgi göstermesi bekleniyor.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL