Kaman:” Sandıkları da, Trafoları da koruyacağız”

Millet İttifakı Kocaeli Büyükşehşir Belediye Başkan Adayı Dr. Serdar Kaman Körfez’de EYT’lilerle bir araya geldi. Kaman EYT’lilere “Hak Lütuf değildir” ve “Arkanızda İyi Parti var” dedi. Millet İttifakı’nın Büyükşehir adayı..

Kaman:” Sandıkları da, Trafoları da koruyacağız”

Millet İttifakı Kocaeli Büyükşehşir Belediye Başkan Adayı Dr. Serdar Kaman Körfez’de EYT’lilerle bir araya geldi. Kaman EYT’lilere “Hak Lütuf değildir” ve “Arkanızda İyi Parti var” dedi.

Millet İttifakı’nın Büyükşehir adayı Dr. Serdar Kaman, EYT Körfez temsilcileriyle, Parti Körfez ilçe binasında bir araya geldi. Özellikle EYT konusundaki hassasiyetini her fırsatta dile getiren Kaman burada EYT’lilerle son durum hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

Dr. Kaman burada yaptığı konuşmada Hak Lütuf Değildir, Kimse mağdur edilmemeli Sarayı Kapat EYT’lilere ver, Emeklinin ve emekçinin hiç prestijimi yok? diyerek düşüncelerini ortaya koydu.  Kaman ayrıca bu konuda kesinlikle partileri İyi Parti’nin EYT’lilerin arkasında olduğunu ve gereken mücadeleyi vermeye devam edeceğini vurguladı. Serdar Kaman ayrıca sadece EYT’liler değil, bugün gelinen noktada esnafın eridiğinide belirterek, esnafın hali ortada, ticaret yangın yerüne döndü diye kaydetti.

SAHİP ÇIKACAĞIZ

Dr. Serdar Kaman son olarak da, özellikle seçim gününe de çok iyi hazırlandıklarını belirterek, “Sandıkları da, Trafoları da koruyacağız” şeklinde konuştu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL