Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
Kandıra Akçaova-Deliveli grup köy yolunda üstyapı | Kocaelide Bugün

Kandıra Akçaova-Deliveli grup köy yolunda üstyapı

Büyükşehir tarafından Kandıra Akçaova-Deliveli arası ulaşımın sağlandığı grup köy yolunda eskiyen ve deforme olan 1.100 metrelik kısımda asfaltlama yapıldı Kandıra Akçaova-Deliveli grup köy yolunda üstyapı Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Kandıra..

Kandıra Akçaova-Deliveli grup köy yolunda üstyapı

Büyükşehir tarafından Kandıra Akçaova-Deliveli arası ulaşımın sağlandığı grup köy yolunda eskiyen ve deforme olan 1.100 metrelik kısımda asfaltlama yapıldı

Kandıra Akçaova-Deliveli grup köy yolunda üstyapı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Kandıra ilçesi Akçaova-Deliveli arası grup yolunda üstyapı yenileme çalışması yapılıyor. 2 bin 300 metre uzunluktaki grup yolunun 1.100 metrelik kısmı asfaltlandı.

1.700 TON ASFALT SERİLDİ

Kandıra ilçesi Akçaova-Deliveli arası grup yolunda eskiyen ve deforme olan eski yolda trimer kazısı yapan Büyükşehir Belediyesi, terasman ve dolgu çalışmalarıyla da yolda onarım yaptı. Yapılan çalışmalar ile asfaltlamaya hazır hale getirilen grup köy yolunun 1.100 metrelik kısmına 1.700 ton asfalt serildi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL