Genel Güncel Kandıra Manşetler

“Kandıra, Asfalt Serim Çalışmalarıyla Yenileniyor”

Kandıra Belediyesi  mahallelerde ana arterlere asfalt, ara sokaklara parke taşı döşeme  ve arazi yolu dolgu çalışmalarını sürdürüyor. Kış yağışlarından zarar görmüş yolların bakımını yapan ekipler çalışma kapsamında Akçakayran Tekkeli Mahallesi..

“Kandıra, Asfalt Serim Çalışmalarıyla Yenileniyor”

Kandıra Belediyesi  mahallelerde ana arterlere asfalt, ara sokaklara parke taşı döşeme  ve arazi yolu dolgu çalışmalarını sürdürüyor.

Kış yağışlarından zarar görmüş yolların bakımını yapan ekipler çalışma kapsamında Akçakayran Tekkeli Mahallesi asfalt serim ile Aydınlık mahallesi kaldırım bordür örme çalışmalarını tamamladı.

“Kandıra, Asfalt Serim Çalışmalarıyla Yenileniyor”

Sokaklardaki deforme olmuş parkeleri yenisi ile kaplayan , asfalt serim çalışmalarıyla yolları ilmek ilmek işleyen Kandıra Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Yol yapım ve onarım seferberliğini kararlılıkla sürdürüyor. Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, yazın gelmesiyle birlikte çalışmalarını hızlandırdı. Çalışmalar kapsamında Akçakayran Tekkeli Mahallesi asfalt serim ile Aydınlık mahallesi kaldırım bordür örme çalışmalarını yapan ekipler, dar olan yolların genişletilmesi için hummalı bir çalışma sergiliyor.

Sıcak havaya rağmen çalışmalarını aksatmadıklarını ifade eden Başkan Ünal Köken, ihtiyacın olduğu her bölgemize ulaşmak için yoğun bir çalışma temposu içindeyiz. Vatandaşlarımızın yüzündeki memnuniyeti gördüğümüzde ise bu çalışma temposu daha da artıyor çünkü onların memnun oluşu bizlere de güç oluyor dedi.

Kandıra’da doğup büyüdük. Memleketimize hizmet etmek, ilçemizin kalkınarak büyümesinde görev almaktan mutluyuz. Birlik beraberliğin hüküm sürdüğü Kandıra’mızı örnek bir ilçe haline getireceğiz diyerek sözlerini sürdüren Başkan Köken, hizmet önceliği ve aciliyet gerektiren çalışmalar başta olmak üzere tüm çalışmaların özveriyle yapıldığını belirtti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL