Kandıra merkezde hummalı çalışma

Kocaeli Büyükşehir Belediyesine bağlı Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ile Kandıra Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri zamanla deforme olan Kandıra merkezdeki ana caddelerde hummalı bir çalışma başlattı. Vatandaşların istek ve talepleri..

Kandıra merkezde hummalı çalışma

Kocaeli Büyükşehir Belediyesine bağlı Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ile Kandıra Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri zamanla deforme olan Kandıra merkezdeki ana caddelerde hummalı bir çalışma başlattı.

Vatandaşların istek ve talepleri doğrultusunda harekete geçen ekipler, Kandıra Merkez Turan Güneş, Cumhuriyet, 23 Nisan, Çarşı, Türkocağı, İstiklal, İsmail Efendi, Güvenler , İnönü Caddeleri ve Halil İbrahim Erden Sokak ta asfalt serim çalışmalarına başladı. Vatandaşlardan gelen istek ve talepleri karşılayan ekipler, belirlenen çalışma planı dahilinde hummalı bir çalışma başlattı. Planlanan asfalt yol yapım işi çerçevesinde 2 bin 200 metre yolda 3 bin 200 ton asfalt serimi yapacak.

BELEDİYE OTOPARKI DA ASFALTLANDI
96 mahallesi ve geniş bir coğrafyası bulunan Kandıra’da Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile elbirliği içinde çalışmalar gerçekleştiren Kandıra Belediyesi merkezde başlatılan asfalt çalışması ile büyük beğeni topladı. Kandıra Belediyesi Yeni Hizmet Binası yanındaki otoparkında da sıfırdan 750 ton binder asfalt kaplama yapan ekipler, otoparkta yapılacak çizgi işleminin ardından otoparkı vatandaşların hizmetine sunacak. Gerekli tüm emniyet tedbirlerinin alınarak trafiğin kontrollü olarak verildiği çalışmaların 15 günlük bir süre içerisinde tamamlanması öngörülüyor.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL