Genel Güncel Politika

“Kandıra’ya sevgimizi hizmetlerimizle ispat ediyoruz”

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, AK Parti Kandıra İlçe Başkanı Erol Ölmez ve yönetimini ziyaret etti. Teşkilat üyelerinin yoğun ilgisi ve sevgisiyle karşılanan Karaosmanoğlu, “Kandıra ilçemizi çok seviyoruz ve..

“Kandıra’ya sevgimizi hizmetlerimizle ispat ediyoruz”

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, AK Parti Kandıra İlçe Başkanı Erol Ölmez ve yönetimini ziyaret etti. Teşkilat üyelerinin yoğun ilgisi ve sevgisiyle karşılanan Karaosmanoğlu, “Kandıra ilçemizi çok seviyoruz ve bunu da ortaya koyduğumuz hizmetlerimizle ispat ediyoruz” dedi.

“TEŞKİLATLARIMIZLA VATANDAŞIMIZIN HİZMETİNDEYİZ”

Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken’in de hazır bulunduğu ziyarette yeni yönetime hayırlı olsun ziyareti gerçekleştiren Başkan Karaosmanoğlu, “İnsanımızın her hizmetinden sorumlu olan bizler göreve geldiğimiz günden bugüne kadar koyduğumuz projelerle halkımızın daha onurlu yaşadığı bir kente ulaştık. Elbette yapacağımız daha çok iş var. Teşkilatlarımızla birlikte vatandaşımızın hizmetinde olmaya devam edeceğiz. Ortaya koyulan her hizmette teşkilatlarımızın büyük gayreti ve çabası olmuştur” diye konuştu.

“DÜNYA SİYASETİNDE BOY GÖSTEREN BİR TÜRKİYE VAR”

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun, Kandıra’ya yaptığı hizmetlerden ve gösterdiği değerden dolayı teşekkürlerini ifade eden Ölmez ve Köken, “Kandıra ilçemiz de ki vatandaşlarımız Başkanımız İbrahim Karaosmanoğlu’nu çok seviyor. İlçemize gösterdiği samimi ilgi ve sevgi vatandaşımızın takdirini alıyor” ifadelerini sarf etti. Karaosmanoğlu ayrıca, “Dünya ticaretinde ve siyasetin de artık boy gösteren bir Türkiye var. Bu gelişmenin farkında olmamız gerekmektedir. Ülke olarak her yerde güçlü olacağız. Teşkilatlar olarak da güçlü olacağız. Teşkilatlarımız dinamik ve gündemi takip eden bir anlayışla halkımızın yanında olmayı her daim sürdürecektir” açıklamasını yaptı.

“BİZLER ÜLKEMİZE VE İNSANIMIZA AŞKLA HİZMET EDİYORUZ”

Halkımızla birlikte hareket ettiklerini ve gönül birlikteliklerinin ilk günkü aşkla devam ettiğini de belirten Başkan Karaosmanoğlu, “AK Parti olarak teşkilatlanmada yakaladığımızın başarıyı her an sürdürmek için enerjik olacağız. Halkımızın bizden beklentilerini çok iyi biliyoruz. Çünkü taleplerini çözecek siyasi iradenin bir tek AK Parti’de olduğunu da biliyor. Bizler ülkemize ve insanımıza aşkla hizmet ediyoruz. Büyükşehir olarak her alanda halkımızın isteklerini hızlı bir şekilde cevap veriyoruz” şeklinde konuştu. Tarımsal ve hayvansal kalkınmanın önemi bilerek gerçekleştirdikleri yatırımlarından da bahseden Karaosmanoğlu, “Vatandaşımızın yaşamını kolaylaştıran yatırımlarımızı kırsalda ki en uzak köyümüze götürmenin mutluluğunu yaşıyoruz” diyerek sözlerini tamamladı. Ziyaret karşılıklı görüş alışverişinin ardından sona erdi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL