Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
Kapalı Pazar'da Yoğun Mesai | Kocaelide Bugün
Genel Güncel Manşetler Yaşam

Kapalı Pazar’da Yoğun Mesai

Birbirinden önemli eserlerin ardı ardına hayata geçtiği Derince’ye değer katacak projelerden biri olan Yenikent Kapalı Pazar’daki çalışmalar sürüyor. Çok amaçlı olarak inşa ediliyor Yenikent Mahallesi Mimar Sinan Camii’nin karşısındaki alana..

Kapalı Pazar’da Yoğun Mesai

Birbirinden önemli eserlerin ardı ardına hayata geçtiği Derince’ye değer katacak projelerden biri olan Yenikent Kapalı Pazar’daki çalışmalar sürüyor.

Çok amaçlı olarak inşa ediliyor

Yenikent Mahallesi Mimar Sinan Camii’nin karşısındaki alana inşa edilen Kapalı Pazar projesinde çalışmalar sürüyor ve önümüzdeki günlerde temel atma töreni düzenlenecek. Zemin kat dahil olmak üzere toplam üç kattan oluşacak olan Kapalı Pazar, çok amaçlı olarak inşa ediliyor. Alan, pazar hizmetinin verileceği günün haricindeki diğer 6 gün boyunca otopark olarak vatandaşların kullanımına sunulacak.

Sosyal donatılar da yer alacak

Üç tarafı revaklarla çevrili zemin katta yer alacak halk pazarı, eski usül pazar geleneğini, şehir ve yaşam standartlarına uygun hale getirecek. Başta bölge sakinleri olmak üzere tüm Derincelilere hizmet verecek Kapalı Pazar bünyesinde düğün ve nikah salonları, lokanta, kafeterya, kütüphane, emekli evi, öğretmen evi, aile danışma merkezi ve çocuk oyun salonları gibi donatılar da yer alacak.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL