Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
"Kapılar Bu Aşkla Açılsın" | Kocaelide Bugün

“Kapılar Bu Aşkla Açılsın”

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, nikâhını kıydığı çiftlerin mutluluğunu Kocaelispor sevdasıyla pekiştiriyor. Nikâhta çiftlere kalpli Kocaelispor yastığı ve anahtarlığı hediye eden Başkan Hürriyet “  bu hediyelerimizle Kocaelispor aşkı daha..

“Kapılar Bu Aşkla Açılsın”

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, nikâhını kıydığı çiftlerin mutluluğunu Kocaelispor sevdasıyla pekiştiriyor.

Nikâhta çiftlere kalpli Kocaelispor yastığı ve anahtarlığı hediye eden Başkan Hürriyet “  bu hediyelerimizle Kocaelispor aşkı daha da büyüyecek,   dünyaya yeni gelen çocuklarda bu aşkla hayata başlayacak ve evler Kocaelispor aşkıyla açılacak “ dedi.

Kocaelispor aşkı herkes tarafından bilinen ve yeni evlenecek çiftlere de bu aşkı yaşatmak isteyen Başkan Hürriyet, çiftlere nikâh cüzdanının yanı sıra üzerinde “sen yeşilsin ben siyah aşkımız ölene kadar” yazılı kalp şeklinde Kocaelispor yastığı ve Kocaelispor logolu anahtarlık hediye ediyor.

KOCAELİSPOR BU KENTİN SEVDASI

Bu özel hediyelerin çiftlere taktimine ilk olarak Çağın Göz Hastanesinin sahibi Kürşat Çağın’ın kızı Öykü Çağın  ile İzzet Tüzmen’in Yunus Emre Kültür Merkezi’ndeki nikâh töreninde başlatan İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet “biliyorsunuz Kocaelispor bu kentin sevdasıdır. Bundan sonra hem yeni evlenen çiftlerimizin evlerinde bu sevdanın her daima yaşaması,  hem de doğacak çocuklarına da bu aşkı aşılamaları adına üzerinde mutluluk dileklerinimizi de içeren Kocaelispor ile bir yastıkta kocayın manalı kalpli yastıklarımızı hediye ediyoruz. Aynı zamanda verdiğimiz Kocaelispor anahtarlıklarıyla çiftlerimizin kapılarını Kocaelispor aşkıyla açmalarını istiyoruz” dedi.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL