Güncel Manşetler

Karabacak’a Anlamlı Plaket

Başkan Karabacak’a Şehit ailesine verdikleri destekten ötürü teşekkür plaketi verildi. Kısa adı GEDİDAÇ Erzincalılar Derneği olan Gebze Dilovası Darıca Çayırova Erzincanlılar Derneği bugün Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’ı makamında ziyaret..

Karabacak’a Anlamlı Plaket

Başkan Karabacak’a Şehit ailesine verdikleri destekten ötürü teşekkür plaketi verildi.

Kısa adı GEDİDAÇ Erzincalılar Derneği olan Gebze Dilovası Darıca Çayırova Erzincanlılar Derneği bugün Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’ı makamında ziyaret ederek kendisine anlamlı bir plaket takdim ettiler. Dernek Yöneticisi Fahri Bezal tarafından takdim edilen plaketin sebebi ise Başkan Karabacak’ın Darıcalı Şehit Murat Tevlim’in ailesine vermiş olduğu destekti.

GEDİDAÇ Yöneticisi Bezal, Başkan Karabacak’a Fırat Kalkanı Harekatı sırasında Suriye’nin El-bab kentinde şehit düşen 29 Yaşındaki Piyade Uzman Çavuş Murat Tevlim’in ailesine sunduğu katkılardan ötürü bir teşekkür plaketi takdim etti. Plaket için teşekkür eden Başkan Karabacak ise “Şehidimizin ailesi bizlere tüm Darıcalılara emanettir, bende bu düşünceli tavrınızdan ötürü sizin nezdinde tüm Erzincanlı dostlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL