Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
Karadağlı güven tazeledi | Kocaelide Bugün
Genel Güncel İzmit Manşetler Yaşam

Karadağlı güven tazeledi

Memur-Sen’ e bağlı Büro Memur-Sen Kocaeli Adliye Şubesinin 3.olan Kongresi gerçekleşti. Pandemiden  dolayı Büro Memur-Sen Kocaeli Adliye Şubesinin hizmet ofisinde gerçekleştirilen 3.Olağan genel kurulu Saat 11:00 da başlayıp 15:00 da son..

Karadağlı güven tazeledi

Memur-Sen’ e bağlı Büro Memur-Sen Kocaeli Adliye Şubesinin 3.olan Kongresi gerçekleşti.

Pandemiden  dolayı Büro Memur-Sen Kocaeli Adliye Şubesinin hizmet ofisinde gerçekleştirilen 3.Olağan genel kurulu Saat 11:00 da başlayıp

15:00 da son buldu.

Divan teşekkülünün ardından seçime tek listeyle gidildi.

Mevcut Başkan Figen Karadağlı yaptığı konuşmada “Memur-Sen çatısı altında Türkiye’de hizmet kolunda en büyük ve yetkili sendika Büro Memur-Sen olduğunu;Dünden, bugüne olduğu gibi yarınlarda da tüm kamu çalışanlarının sosyal ve ekonomik haklarının her daim iyileştirmek ve geliştirmek için çaba gösterdiklerini belirtti.”

Konuşmasını sürdüren Karadağlı; Malum pandemi döneminde üyelerinin yanında bir an olsun ayrılmadıklarını, her sıkıntıların da bir telefon kadar yakın olduklarının altını çizdi.

Konuşmasının sonunda Karadağlı; Biz Adalet çalışanlarının bütün zorluklara rağmen fedakârca çalıştıklarını. Haklı taleplerinin yılmadan takipçisi ve savunucusu olacaklarını söyleyerek tüm katılımcılara teşekkür ederek konulmasını tamamladı.

108 Delegenin oy kullanma hakkı olan Büro Memur-Sen Kocaeli Adliye Şubesinin 70 Delege oy kullandı.70 oyun tamamını alan mevcut başkan Figen Karadağlı’ nın listesi şu şekilde oluştu.

Yönetim Asil

Figen Karadağlı Başkan   Kani Koç Başkan Vekili   Arzu Günay Teşkilatlanma Başkanı  Aynur Kubilay Mali İşler Başkanı

İsmet Öden Basın Ve İletişim Başkanı  Hilal Baş Mevzuat ve Toplu Sözleşme Başkanı Erkan Güzelküçük Eğitim ve Sosyal İşler Başkanı

Denetim Asıl

Kubilay Baş   Hülya Gündüz Tabaklar  Bünyamin Kolay  Özkan Kantik   Rahime Ünlü

Disiplin Asil

Menderes Kaya   Halil Yılmaz   Mustafa Keskin   Ümit Demirkan  Şahinde Sağlam

Üst Kurul Delegesi

Metin Yılancı   Temel Öz

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL