Karadaşlı ve yönetimini yalnız bırakmadı

Hürriyet, din görevlilerini kongrede yalnız bırakmadı İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, kongrede güven tazeleyen Türk Diyanet Vakıf-Sen Kocaeli Şubesi Başkanı Mehmet Ali Karadaşlı ve yönetimini yalnız bırakmadı Türk Diyanet..

Karadaşlı ve yönetimini yalnız bırakmadı

Hürriyet, din görevlilerini kongrede yalnız bırakmadı

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, kongrede güven tazeleyen Türk Diyanet Vakıf-Sen Kocaeli Şubesi Başkanı Mehmet Ali Karadaşlı ve yönetimini yalnız bırakmadı

Türk Diyanet Vakıf-Sen Kocaeli Şubesi’nin 4. Olağan Genel Kurulu bugün Sekapark Otel’de yapıldı. Tek adaylı kongreye İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, başkan yardımcıları; Nurettin Bulut ve Emirşah Torun, belediye meclis üyesi Yaşar Kardaş ve İzmit Kent Konseyi Başkanı Hüseyin Erol ile birlikte katıldı.

TEBRİK ETTİ

Olağan kongrede mevcut başkan Mehmet Ali Karadaşlı, güven tazeleyerek yeniden başkanlığa seçildi. Geçtiğimiz günlerde kongreye davet edilen başkan Hürriyet, Karadaşlı ve yönetim kurulu üyelerini tebrik ederek yeni dönemde başarılar diledi. Karadaşlı, davetlerine karşılık vererek kongrelerinde yanlarında olan Hürriyet’e teşekkür etti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL