Karaduman “Düzen, gençlerin geleceğini çalıyor”

Gençsaadet Gölcük’ten Atılım Kampı Saadet Partisi Gölcük Gençlik Kolları çok sayıda gençle Kandıra Babalı’da “Yenİ Dönem Atılım Kampı düzenledi.” Selamlama konuşması gerçekleştiren İlçe gençlik kolları başkanı Enes ALACA: “Öncelikle programa..

Karaduman “Düzen, gençlerin geleceğini çalıyor”

Gençsaadet Gölcük’ten Atılım Kampı

Saadet Partisi Gölcük Gençlik Kolları çok sayıda gençle Kandıra Babalı’da “Yenİ Dönem Atılım Kampı düzenledi.”

Selamlama konuşması gerçekleştiren İlçe gençlik kolları başkanı Enes ALACA:
“Öncelikle programa katılımlarından dolayı Genel Başkanım Konya Milletvekilimiz Abdulkadir Karaduman bey’e ve buralara gelen siz kıymetli genç arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.” diyen Alaca şöyle konuştu:
Gölcük’teki genç kardeşlerimizle birlikte yeni bir dünyanın inşaası için bugün burada besmelemizi çektik. Allah’ın izniyle önümüzdeki aylarda da Gölcük’ün çalışmaları tüm ilçelerimize örnek olacaktır.

BİR HAYALİMİZ VAR

İnsanların hakkının yenmediği hak edenin hakkını aldığı, adalet mülkün temelidir sözünün sadece mahkeme duvarlarında değil insanların ve o kararı veren mahkeme başkanlarının vicdanında hissedildiği, adil düzen ekonomisinin hakim olduğu, gençlerimizin akın akın yurtdışına gitme hayalleri kurmadığı bir ülke hayalimiz var. dedi

Programda konuşan Saadet Partisi Gençlik Kolları Genel Başkanı ve Konya Milletvekili Abdulkadir Karaduman “Düzen, gençlerin geleceğini çalıyor”
Ülkemizde yaşanan sorunların büyük telaşlarla takip edildiğini kaydeden Saadet Partisi Milletvekili Abdülkadir Karaduman,“Bugün gençlere gelecek vadedemeyen, istihdam vadedemeyen, kendi geleceklerini kurabilme ülküsünü veremeyen ve maalesef gençlerin geleceğini de çalan bir düzenle daima birlikte mücadele etmek zorundayız.

Saadet Partisi olarak hiçbir gencin öteki ülke vatandaşı olma hayali kurmayacakları bir Türkiye’yi inşa etmek idealindeyiz. Ünivers!te mezunu her bir gencimizin ‘nasıl olacak da iş bulacağız, nasıl olacak da evleneceğiz’ üzere kaygılar büyütmediği bir Türkiye’yi, üniversite mezunu olan herkesin ülkemize daha fazla yararlı olmak için, ülkemize daha fazla katkı sağlamak için emek verdiği bir Türkiye’yi daima birlikte kurmak zorundayız. Kimsenin fikrinden ötürü dışlanmadığı, ötekileştirilmediği ve kutuplaştırılmadığı, herkesin büyük bir kardeşlik iklimi içinde bir ortada yaşama dileğini büyüttüğü bir Türkiye’yi kurmak zorundayız.” diye konuştu.
Saadet Partisi olarak çalışmalarında bütün gençlerle bu hakikatlerin gayretini verdiklerini dile getiren Karaduman, şunları söyledi: “Ülkemizdeki gençlerin bütün sorunlarının çözümlerini Saadet Partisi ile kazanabileceğini da yardımlaşacağız, hayırda yarışacağız, kardeş olacağız, kardeşliğimizi
göstereceğiz, kardeşliğimizi selamlaşarak, ziyaretleşerek, hediyeleşerek ve birbirimizi koruyarak göstereceğiz.” Dedi.
Gençsaadet Gölcük Atılım kampına gelenler arasında Saadet Partisi Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Furkan Dursun Taş, Saadet Partisi Gölcük İlçe
Başkanı Mustafa Özsoy Saadet Partisi Kandıra İlçe Başkanı Ramazan Aslan ve birçok genç vardı
Osman Gündüz Kamp Ateşinde Konser Verdi.
Çeşitli aktivitelerin ardından kamp sona erdi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL