Güncel Manşetler Politika

Karamollaoğlu ile Kılıçdaroğlu Biraraya Geldi.

Cumhuriyet Halk Partisi  Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Saadet Partisi  Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ile CHP Genel Merkezinde bir araya geldi. Görüşme sonrasında ortak basın toplantısı düzenleyen iki lider şöyle konuştu:..

Karamollaoğlu ile Kılıçdaroğlu Biraraya Geldi.

Cumhuriyet Halk Partisi  Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Saadet Partisi  Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ile CHP Genel Merkezinde bir araya geldi.

Görüşme sonrasında ortak basın toplantısı düzenleyen iki lider şöyle konuştu:

Temel KARAMOLLAOĞLU- Hepinize teşekkür ediyorum, hayırlı günler diliyorum. Dün bildiğiniz gibi bir basın kahvaltısında uyum yasalarıyla ilgili görüşlerimizi kamuoyuna duyurmuştuk. Bugün de bu konuyu bütün siyasi parti liderlerinden ilk olarak Cumhuriyet Halk Partisine takdim etmek için buraya geldik. Aslında tabi bu bizim ikinci görevimizdi, çünkü Sayın Kılıçdaroğlu bizi daha önceden ziyaret etmişti. Bizim bir de iadeyi ziyaret borcumuz vardı, onu da yerine getirdik ve konuyu da kısa da olsa bir kitapçık halinde kendilerine uyum yasalarıyla ilgili takdim ettik. Bildiğiniz gibi uyum yasalarının aslında referandumdan 6 ay sonrasına kadar çıkması icap ediyordu. Hukuken böyle olması icap ederken epeyce gecikti. Bu gecikme de belki bize bir fırsat vermiş oldu. Ben Sayın Kılıçdaroğlu’nun da, arkadaşlarının da bize göstermiş oldukları misafirperverlikten dolayı teşekkür ediyorum. Kendisine de hayırlı günler diliyorum efendim, sağ olun.

Kemal KILIÇDAROĞLU- Değerli basın mensupları, Sayın Genel Başkan ve arkadaşları düşüncelerini aktardılar özellikle uyum yasalarıyla ilgili olarak. Yaptıkları çalışmaları da bizlere verdiler. Ayrıca Türkiye’nin sorunlarını görüşme ve tartışma imkanımız da oldu. Bu tür ziyaretleri demokrasimizin kalitesi açısından, sorunların tartışılması ve değişik görüşlerin karşılıklı taraflara aktarılması açısından son derece değerli ve yararlı görüyoruz. Sayın Genel Başkana ve arkadaşlarına yürekten teşekkür ediyorum. Bize aktardıkları bilgileri büyük bir dikkatle inceleyeceğiz ve elbette ki düşüncelerimizi de Sayın Genel Başkana ve arkadaşlarına ilk fırsatta aktaracağız.
Ben de teşekkür ederim.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL