Karanfillerle Davet!

CHP Çayırova Belediye Başkan Adayı Selahattin Kaya, CHP İlçe Başkanı Çetin Hartamacı , CHP İlçe Yönetimi ,Çayırova Belediyesi Meclis Üyesi adayları Cumhuriyet Halk Partisine gönül veren kadınlar  ile beraber ellerinde..

Karanfillerle Davet!

CHP Çayırova Belediye Başkan Adayı Selahattin Kaya, CHP İlçe Başkanı Çetin Hartamacı , CHP İlçe Yönetimi ,Çayırova Belediyesi Meclis Üyesi adayları Cumhuriyet Halk Partisine gönül veren kadınlar  ile beraber ellerinde karanfillerle Şekerpınar Toki’deki evleri tek tek gezdiler. Cumartesi günü saat 16:00’de Erişler de açılacak olan seçim irtibat bürosunun  açılışına davet ettiler.

CHP Çayırova Belediye Başkan Adayı Selahattin Kaya, CHP’ne  gönül veren çayırovalı Kadınlar ile düzenlediği etkinliklerle vatandaşa ulaşmaya devam ediyor.  Ellerinde karanfiller ile Şekerpınar Toki’deki evleri gezen cumhuriyet Halk Partililer, CHP Çayırova Belediye Başkan Adayı Selahattin Kaya için destek istediler. Yaptıkları etkinliklerle Çayırovada ses getiren CHP Çayırova Belediye Başkan Adayı Selahattin Kaya vatandaşları Cumartesi günü saat 16:00 da Erişlerde açılacak olan seçim irtibat bürosunun  açılışına davet ettiler.

ÇALIŞMAYA DEVAM

Yoğun bir kadroya sahip olan Cumhuriyet Halk Partisi Çayırova İlçe Teşkilatı, Çayırova’nın kadınlar tarafından da yönetileceğinin sinyalini verdi. CHP ye gönül veren kadınlar ile beraber sitede ki her eve giren Kaya karanfil ve projelerinin içinde bulunduğu broşür hediye etti. Şekerpınar da yaşayan vatandaşlar Kaya’ya büyük ilgisi gösterdi. Vatandaşlardan bazıları evine davet ederken Kaya “Çalışmaya devam, şimdi oturma zamanı değil.”dedi.

GÖNÜLLERİ KAZANACAĞIZ.

Selahattin Kaya ve beraberindeki CHP’ye gönül verenler, esnaf ile sohbet edip vatandaşın derdini dinledi. Vatandaşın vereceği desteği sonuna kadar savunacağını belirten Kaya “Çayırova da bulunan her vatandaşa ulaşıp onların gönüllerini kazanacağız. 1 Nisandan sonrada bu gönüller için çalışıp onlar için üreteceğiz.” Dedi. 

 

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL