Genel Güncel İzmit Manşetler Surmanset Yaşam

Karaosmanoğlu ile Akçaray’ da yolculuk

Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, vatandaşların yoğun ilgisiyle ve beğenisiyle kullandığı Akçaray ile yolculuk etti. Karaosmanoğlu, tramvay yolculuğu boyunca yolcularla sohbet ederek hizmetleri nasıl bulduklarını sordu. Hizmetler için teşekkür eden..

Karaosmanoğlu ile Akçaray’ da yolculuk

Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, vatandaşların yoğun ilgisiyle ve beğenisiyle kullandığı Akçaray ile yolculuk etti.

Karaosmanoğlu, tramvay yolculuğu boyunca yolcularla sohbet ederek hizmetleri nasıl bulduklarını sordu. Hizmetler için teşekkür eden vatandaşlara daha güzelini yapmak için daha çok çalışacaklarını da söyleyen Karaosmanoğlu, “Kocaeli, bizim ortak hayat alanımız, sevdamız, geçmişimiz ve geleceğimizdir. İşte bunun için kentimize her anlamda hizmet ediyoruz. İrade, erdem ve cesaretle halkımızla istiklale ve istikbale yürüyoruz” dedi.

Ulaşımpark Genel Müdürü Yasin Özlü’nün de Başkan Karaosmanoğlu’na eşlik ettiği tramvay aracındaki seyahatte, her yaştan vatandaşlarla yakından ilgilenen Karaosmanoğlu,neredeyse her gün attığımız ve tanıtımını gerçekleştirdiğimiz projelerimizle ülkemize ve şehrimize değer katıyoruz” dedi.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL