Güncel Manşetler

Karaosmanoğlu, Sümer Polis Merkez Amirliğini ziyaret etti

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İzmit Yenidoğan Sümer Polis Merkez Amirliği’ni ziyaret etti. Kocaeli’nin dünyanın en güzel coğrafyalarından birinde yer aldığını belirten Karaosmanoğlu, “İstanbul..

Karaosmanoğlu, Sümer Polis Merkez Amirliğini ziyaret etti

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İzmit Yenidoğan Sümer Polis Merkez Amirliği’ni ziyaret etti. Kocaeli’nin dünyanın en güzel coğrafyalarından birinde yer aldığını belirten Karaosmanoğlu, “İstanbul ve Ankara’nın geçiş güzergâhında, ülkemizin en önemli limanlarına ve sanayi tesislerine sahip olan

muhteşem bir kentte yaşıyoruz. Hızla büyüyen ve gelişen Kocaeli, ülkemizin parlayan yıldızlarından birisidir. Bu müstesna şehirde, huzur ve güven içerisinde yaşıyorsak bunu emniyet güçlerimizin ortaya koyduğu fedakârlıklar sayesindedir” açıklamasını yaptı.

“15 TEMMUZ DARBE GİRİŞİMİNİ DERDEST ETTİK”

Batı ülkelerinde başta olmak üzere bu büyüklükteki ve özellikteki dünyadaki diğer şehirlerdeki suç oranlarına bakıldığında Türkiye’nin ve özellikle de Kocaeli’nin tam bir güven ve istikrar adası durumunda olduğunu vurgulayan Karaosmanoğlu, “Komşularımızın ve diğer ülkelerin halini görüyoruz. Unutmamak gerekir ki yakın bir zamanda bu güzel ülkemizi parçalamak ve işgal edilmesine olanak sağlamak isteyen hainler çıktı. Çok şükür ki milletimiz ve vatansever emniyet güçlerimizle 15 Temmuz darbe girişimini derdest ettik” diye konuştu.

“EMNİYET TEŞKİLARIMIZA ŞÜKRANLARIMIZI SUNMAK İSTİYORUM”

Sümer Polis Merkez Amiri Komiser Yardımcısı Emrah Aydın ile Polis memurlarıyla sohbet eden ve hatıra fotoğrafı çektiren Karaosmanoğlu, açıklamalarına Yenidoğan, Serdar ve Gültepe bölgelerine hitap eden bu merkez ile kentimizin güvenliği bir adım daha ileri gitmiş durumdadır. Halkımızın beklentilerine cevap veren emniyet teşkilatımıza şükranlarımı sunmak istiyorum. Rabbim polisimi, askerimizi ve tüm emniyet teşkilatımızı korusun” diyerek açıklamasını tamamladı. Birliktelik yapılan samimi sohbetin ardından çekilen hatıra fotoğrafıyla sona erdi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL