Genel Güncel Manşetler Spor

Karatecilerden iki bronz

Balkan Karate Federasyonu’na üye ülkelerin katılımıyla bu yıl İstanbul’da düzenlenen 20. Büyükler Balkan Karate Şampiyonası sona erdi. Halkalı Spor Salonu’nda yapılan şampiyonada Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu karateciler iki bronz madalya..

Karatecilerden iki bronz

Balkan Karate Federasyonu’na üye ülkelerin katılımıyla bu yıl İstanbul’da düzenlenen 20. Büyükler Balkan Karate Şampiyonası sona erdi. Halkalı Spor Salonu’nda yapılan şampiyonada Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu karateciler iki bronz madalya elde etti.

354 SPORCU KATILDI

24-25 Mart tarihlerinde yapılan şampiyonada Türkiye’nin yanı sıra Arnavutluk, Bosna Hersek, Bulgaristan, Hırvatistan, Makedonya, Kosova, Karadağ, Romanya, Sırbistan ve Slovenya’dan 354 karateci mücadele etti. Halkalı Spor Salonu’nda yapılan şampiyonada Türk karateciler başarılı maçlar çıkararak bir altın, bir gümüş ve altı bronz madalya kazandı.

KIYASIYA MÜCADELELER YAŞANDI

İki gün süren şampiyonada kıyasıya mücadele yaşand. Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Kulübünün başarılı karatecilerinin de mücadele ettiği şampiyonada mavi beyazlılar milli takım adına iki bronz madalya kazandı. Altı altın, iki gümüş ve üç bronz madalya elde eden Makedonya, genel klasmanın zirvesinde yer alırken; dört altın, üç gümüş ve bir bronz madalya ile Sırbistan ikinci sırada yer aldı.

KAĞITSPORLU DEMİRTÜRK VE ÖZER FİNALİ KAÇIRDI

Şampiyonada üst düzey performans sergileyen mavi beyazlılardan Gülsen Demirtürk ve Ömer Abdurrahim Özer ilk defa katıldıkları Büyükler Balkan Şampiyonası finallerinde talihsiz bir şekilde mağlup olarak önemli şampiyonayı bronz madalya ile noktaladı. Müsabakaların ardından dereceye giren sporculara madalya ve kupaları verildi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL