Kardeş Eller Birleşti

İzmit’in Kardeş Elleri Manavgat için birleşti  Orman yangınlarında mağdur olan vatandaşların yaralarını sarmak için harekete geçen İzmit Belediyesinin düzenlediği yardım kampanyasında İzmitliler, Manavgatlılar için kenetlendi Ülkemizde geçtiğimiz günlerde başlayıp halen daha..

Kardeş Eller Birleşti

İzmit’in Kardeş Elleri Manavgat için birleşti

 Orman yangınlarında mağdur olan vatandaşların yaralarını sarmak için harekete geçen İzmit Belediyesinin düzenlediği yardım kampanyasında İzmitliler, Manavgatlılar için kenetlendi

Ülkemizde geçtiğimiz günlerde başlayıp halen daha etkisini sürdüren orman yangınlarında mağdur olan vatandaşların yaralarını sarmak için harekete geçen İzmit Belediyesi’nin Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde başlattığı yardım kampanyasına tüm İzmitliler destek olmaya devam ediyor. Yangında mağdurlarına destek olmak için başlatılan kampanyada Gıda Bankası’nda toplanan tüm bağışlar Manavgat’a götürülecek. El ele vererek Manavgatlı kardeşlerine yalnız olmadıklarını hissettiren İzmitliler bugün (pazar) yüzlerce battaniye ve çeşitli yardımlarda bulundu.

KARDEŞ ELLER BİRLEŞTİ

Yarın akşama kadar sürecek olan kampanyaya destek olmak isteyen İzmitliler, saat 10.00 ile 20.00 arasında Gıda Bankası’na yardımlarını teslim edebilecek. Kampanya kapsamında su ve içecek (meyve suyu, soda, uzun ömürlü süt vb.) bebek bezi- bebek maması- bebek devam sütü, hijyenik ped, yanık kremi, konserve/paketli gıda, kolonya, ıslak mendil- peçete- tuvalet kâğıdı, ağrı kesici, battaniye- pike ve küçükbaş-büyükbaş hayvan yemi yaşanan felaketle birlikte evlerini kaybeden ve yardım bekleyen vatandaşlar için toplanarak Manavgat ilçelerinde bulunan ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak.

GIDA BANKASINA ULAŞIM

Ülkemizin çoğu yerinde yaşanan yangın devam ederken hassas davranarak çağrıya kayıtsız kalmayan, destek olmak isteyenler 262 318 00 00 (İzmit Belediyesi) ve 262 331 88 68 (Gıda Bankası) numaraları arayarak Mehmet Ali Paşa Mahallesi Gazi Mustafa Kemal Atatürk Bulvarı No:35/A Namık Kemal Lisesi karşısı adresindeki İzmit Belediyesi Gıda Bankası’na ulaşarak yardımlarını teslim edebilecek.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL