Kariyer Günlerinin Konuğu Kaymakam Altıntaş.

Gölcük´te Öğrenci olmak projesi kapsamında Gölcük Belediyesi ve Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü İşbirliğinde gerçekleştirilen Kariyer günlerinde, Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Gölcük Fen Lisesi öğrencileri ile Kazıklı Kervansaray Kültür Yapısında..

Kariyer Günlerinin Konuğu Kaymakam Altıntaş.

Gölcük´te Öğrenci olmak projesi kapsamında Gölcük Belediyesi ve Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü İşbirliğinde gerçekleştirilen Kariyer günlerinde, Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Gölcük Fen Lisesi öğrencileri ile Kazıklı Kervansaray Kültür Yapısında bir araya geldi.

Kariyer Günleri programına Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş’ın yansıra, Gölcük Belediyesi Genel Koordinatörü Nihat Abiş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, İlçe  Emniyet Müdürü Ahmet Yılmaz, İlçe Jandarma Komutanı Burçak Kırca, Kent Konseyi Genel Sekreteri Fatih Bayram, okul müdürü, öğretmenler ve öğrenciler katılım gösterdi.

Kazıklı Kervansaray Kültür Yapısında gerçekleştirilen etkinlikte eğitim hayatına ve kaymakamlık serüvenine değinen Kaymakam Mustafa Altıntaş, kaymakam olmak için yapılması gerekenler, kaymakamlık mesleği için izlenmesi gereken yol, kaymakamlık mesleğinin gereklilikleri sorumlulukları ve kaymakamın yetki ve görevleri hakkında öğrencilere bilgi verdi. Öğrencilere başarının anahtarının çalışmak olduğunu vurguladı. Kitap okumanın faydalarından da bahseden Kaymakam Altıntaş, kendisinin ayda en az iki kitap okuduğunu belirterek öğrencilere “Sizler de ayda en az iki kitap okuyabilirsiniz. Televizyonun sizleri esir almasına, zamanınızı çalmasına müsaade etmeyin. Hem özel sektörde hem de kamuda istihdam aşamasında yabancı dil bilen personel tercih ediliyor. Kariyer için yabancı dil ön şart olarak kabul ediliyor. En az bir yabancı dili iyi seviyede öğrenmeye çalışın” dedi.

Söyleşinin ikinci ayağında öğrencilerden gelen soruları cevaplayan Kaymakam Mustafa Altıntaş’a,  Gölcük Belediyesi Genel Koordinatörü Nihat Abiş tarafından katılımlarından dolayı teşekkür edilerek kendisine plaket takdim edildi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL