Güncel Manşetler Politika

“Kartepe Kongresi düğün havasında geçti”

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, kongresini yakın zamanda yapan ve göreve başlayan AK Parti Kartepe İlçe Başkanı Mustafa Kocaman’ı ziyaret etti. Teşkilat üyelerinin..

“Kartepe Kongresi  düğün havasında geçti”

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, kongresini yakın zamanda yapan ve göreve başlayan AK Parti Kartepe İlçe Başkanı Mustafa Kocaman’ı ziyaret etti. Teşkilat üyelerinin de yer aldığı ziyarette, Kartepe kongresini  vakur ve bir düğün havasında geçtiğini söyleyen Karosmanoğlu, “AK Parti Teşkilatlarında görev almak, Türkiye’nin ve mazlum coğrafların yükünü yüklenmek demektir. Çok ağır sorumluluğu olan bu görevler aynı zamanda büyük bir gurur kaynağıdır” dedi.

“SİYASETİ LAF OLSUN ŞAN OLSUN DİYE YAPMIYORUZ”

Ülkenin refahını, huzurunu, kalkınmasını ve gelişmesin sağlayan bir kadroda yer almanın çok çalışmak için maharetin konuşturulacağı görev olduğunu da söyleyen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Başta Kartepe teşkilatımız olmak üzere hepimizi Rabbim hayırlı hizmetlerde buluşturmayı nasip etsin. Duamız budur. Bizler asla ve asla siyaseti sadece laf olsun, şan olsun diye yapmıyoruz. Halkımızın hizmeti için yapıyoruz. Büyükşehir olarak ilçe belediyelerimizle ortaya koyduğumuz projeleri teşkilatlarımızla birlikte hayata geçiriyoruz. Unutmayalım ki bizler teşkilatlarımızla varız” diye kouştu.

MİLLETİMİZİN HİZMETKARI, AK PARTİMİZİN NEFERLERİYİZ”

Belediyelerin ve hükümetlerin teşkilatlardan doğduğunu da söyleyen Karaosmanoğlu, “Cumhurbaşkanımızdan Allah razı olsun. Milletimizin hizmetkarı, AK Partimizin neferleri olarak bir bütün olduk ve enerjimizi birleştirerek Türkiye’nin önüne geçtik. Milletimizle ülkemizi bütün tehlikelerden korurken, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte ezilen milletlerin kurtarılması ve kalkındırılması içinde mücadele ettik” ifadelerini sarf etti. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, AK Parti Kartepe İlçe Başkanı Mustafa Kocaman’ı ve yönetimini kutladığını söylerken, başarılar dilemeyi de ihmal etmedi.

KOCAMAN, “BAŞKANIMIZ BİZE ONUR VE GÜÇ VERDİ”

AK Parti Kartepe İlçe Başkanı Mustafa Kocaman’da yaptığı açıklamada, “Büyükşehir Belediye Başkanımız İbrahim Karaosmanoğlu’nun bizleri ziyaret etmesi nedeniyle kendilerine çok teşekkür ediyorum.  Kendileri her daim Kocaeli ve Kartepe teşkilatlarının yanında oldu. Başkanımız, kongremizde de bizi yalnız bırakmadı” dedi. İlçe Başkanı Kocaman, Kartepe’nn güzergahını rahatlatacak Köseköy Kavşağı içinde, “İbrahim Başkanımıza ve Büyükşehir Belediyesi çalışanlarına bu hizmet için de teşekkür ediyorum. Teşkilatımızı ziyaret ederek bize onur ve güç verdi” diyerek sözlerini tamamladı. Birliktelik görüş alışverişinin ardından sona erdi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL