Genel Güncel Kartepe Manşetler

Kartepe Köseköy Terzigölü Caddesi Yenilendi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kent genelinde yol yenileme, bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmalar kapsamında zemini bozulan cadde ve sokaklar asfaltlanarak yeniden düzenleniyor. Kartepe bölgesinde yol çalışmaları yapan Ulaşım Daire Başkanlığı..

Kartepe Köseköy Terzigölü Caddesi Yenilendi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kent genelinde yol yenileme, bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmalar kapsamında zemini bozulan cadde ve sokaklar asfaltlanarak yeniden düzenleniyor. Kartepe bölgesinde yol çalışmaları yapan Ulaşım Daire Başkanlığı ekipleri, Köseköy Terzigölü Caddesi’ni asfaltlama çalışmasıyla yeniledi.

2 BİN 340 TON ASFALT

Köseköy’ün önemli caddelerinden biri olan 620 metre uzunluğundaki Terzigölü Caddesi asfaltlandı. Caddenin tamamında toplam 2 bin 340 ton binder ve ikinci tabaka aşınma asfaltı serildi. Caddenin her iki tarafında da 2 bin 500 metrekare parke kaldırım çalışması yapıldı.

D-100’E BAĞLANTI

Köseköy’de kuzeydoğu –güneybatı istikametinde uzanan Terzigölü Caddesi Bağdat ve Atatürk Caddesi üzerinden Çuhane Caddesi’ne ve oradan da D-100’e bağlantı sağlıyor. Cadde kuzeydoğu yönünde Barbaros Hayrettin Paşa Caddesi’ne bağlanarak Kartepe ilçe Belediyesi ve şehir merkezine ulaşımda kullanılıyor.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL