Kartepe’li asker anneleri Mehmetçiği Unutmadı!

Kartepe’li asker anneleri Afrin’de devam eden operasyonda canı pahasına mücadele eden Mehmetçiğe destek verirken, ilçelerinde görev yapan Mehmetçikleri unutmadılar. Kartepe Belediyesi Kadınlar Kulübü ve KAR-MEK üyelerinden asker anneleri, Kartepe Kaymakamlığı..

Kartepe’li asker anneleri Mehmetçiği Unutmadı!

Kartepe’li asker anneleri Afrin’de devam eden operasyonda canı pahasına mücadele eden Mehmetçiğe destek verirken, ilçelerinde görev yapan Mehmetçikleri unutmadılar.

Kartepe Belediyesi Kadınlar Kulübü ve KAR-MEK üyelerinden asker anneleri, Kartepe Kaymakamlığı İlçe Jandarma Komutanlığı’nda görev yapan Mehmetçikler için elleriyle yemekler hazırladı. Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’in yanı sıra Jandarma Kd. Üsteğmen Ergin Sarıçiçek, Kartepe Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Türker, muhtarlar ve davetliler katıldı.

MEHMETÇİĞE İKRAM

Kartepeli asker anneleri tarafından hazırlanan sofraya misafir edilen Mehmetçikler, hazırlananlar karşısında duygulandılar. Ülkemizin birliği ve beraberliği için Afrin’de canı pahasına mücadele eden Mehmetçiğe destek veren Kartepeli kadınlar ilçelerinde görev yapan Mehmetçiği unutmadı. Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’in desteği ile Kartepeli kadınlar tarafından hazırlanan yemekler Mehmetçiğe ikram edildi.

DUALAR EDİLDİ

İkram öncesinde hep birlikte Arfin’de yapılan operasyonu şehit ve gazileri başta olmak üzere, ülkemizin birliği ve beraberliği için hayatını veren aziz şehitlerimiz ve gazilerimiz için dualar edildi. Dua okunurken asker annelerinin gözleri doldu. Evlatlarını vatan borcuna gönderen Kartepeli anneler ilçelerinde görev yapan Mehmetçikle teselli buldu.

MEHMETÇİĞE DESTEK

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez “Milletimiz gibi bir millet dünyada yoktur. Ülkemizin her yerinde görev yapan Mehmetçiklerimize her türlü destek verilmektedir. Kartepeli kadınlarımız ilçemizde görev yapan Mehmetçiklerimizi unutmadı. Asker anneleri tarafından hazırlanan ikramlar Mehmetçiğimize verildi. Gönüllerindeki evlat hasretini bu sayede dindiren annelerimize teşekkür ediyoruz. Mehmetçiğimize her zaman destek olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL