Kastamonulular Çayırova DEVA’yı Ağırladılar

DEVA Çayırova’dan Kastamonululara Ziyaret DEVA Partisi Çayırova İlçe Başkanı Mehmet Saraç ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ; Çayırova Kastamonulular Derneğini ziyaret etti. DEVA Partisi Çayırova İlçe Başkanı Mehmet Saraç ve..

Kastamonulular Çayırova DEVA’yı Ağırladılar

DEVA Çayırova’dan Kastamonululara Ziyaret

DEVA Partisi Çayırova İlçe Başkanı Mehmet Saraç ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ; Çayırova Kastamonulular Derneğini ziyaret etti.

DEVA Partisi Çayırova İlçe Başkanı Mehmet Saraç ve ilçe yönetim kurulu üyeleri 27 Mart Cumartesi günü Çayırova Kastamonulular Derneğini ziyaret etti. Ziyarete DEVA Partisi il yönetim kurulu üyeleri Özlem Kaya ve Ensar Emir’de eşlik etti.

Çayırova Kastamonulular Dernek Başkanı Erdal Önemli ziyarette yaptığı konuşmada; DEVA Partisi Çayırova İlçe Başkanı değerli hemşerimiz Mehmet Saraç Bey’e ve yönetici arkadaşlara bu nazik ziyaretleri için çok teşekkür ederim. Ziyaretten büyük mutluluk duyduk. DEVA Çayırova kadrolarında Kastamonulu hemşerilerimizi görmek bizleri ayrıca sevindirdi. Hemşerilerime başarılar diliyorum dedi.

DEVA Partisi Çayırova İlçe Başkanı Saraç’da programda yaptığı konuşma da; Bugün mensubu bulunduğumuz cemiyeti ziyaret etmenin heyecanını ve mutluluğunu birlikte yaşıyorum. Ziyaret vesilesiyle hem ülkemizin sorunlarını hem de İlçemizin sıkıntı ve problemlerini istişare etme fırsatı bulduk.  Milli Kahramanımız Şerife Bacı’nın torunları olan Kastamonulu hemşerilerime misafirperverlikleri için teşekkür ederim dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL