Genel Politika

Katırcıoğlu’ndan Kurban Bayramı mesajı

TBMM Kadın Erkek Fırsat Erkek Komisyonu Başkanı ve Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı. Katırcıoğlu, Kurban Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, aziz milletin, Türk dünyasının ve İslam..

Katırcıoğlu’ndan Kurban Bayramı mesajı

TBMM Kadın Erkek Fırsat Erkek Komisyonu Başkanı ve Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Katırcıoğlu, Kurban Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, aziz milletin, Türk dünyasının ve İslam âleminin Kurban Bayramını tebrik ederek bayramın barış, kardeşlik, huzur getirmesini diledi.

Katırcıoğlu sözlerine şöyle devam etti, “Milli birlik ve beraberliğimizi, huzur ve bütünlüğümüzü hedef alan menfur saldırıların yaşandığı bu günlerde, milletçe büyük bir imtihandan geçtiğimiz günlere şahitlik ediyoruz. Aziz milletimizin bu çirkin oyunlar karşısında geliştirdiği sabır ve metanet sayesinde manevi dinamiklerimiz daha da güçlenecek, milletçe daha müreffeh ve daha huzurlu bir gelecek için birbirimize daha sıkı bir şekilde kenetleneceğiz. Kardeşliğimize yönelen hain saldırılar karşısında milli ve manevi değerlerimizden aldığımız güçle daha güçlü yarınları hep birlikte inşa edeceğiz.

Ülke olarak geleceğe emin adımlarla ilerlerken bizi yolumuzdan alıkoymak isteyen 15 Temmuz darbe girişimini milletimiz büyük bir vatanseverlikle boşa çıkarmıştır. Bu vesileyle şehit ve gazilerimizi bir kez daha hürmet ve minnetle yad ediyoruz. Milletimiz, büyük bir dirayet ve cesaretle 15 Temmuz darbe girişimini boşa çıkarmakla kalmamış, ruhunu hiçbir güce teslim etmeyeceğini de yeni ve eşsiz bir istiklal destanıyla cümle âleme göstermiştir. Terörle, şiddetle İslam dünyasını ve ülkemizi acıya boğmak isteyen şeytani şer odakları inşallah bu topraklardan ve İslam yurdundan tamamen temizleneceklerdir. Kan ve şiddetten beslenenler, umutlarımızı kırmak isteyenler büyük Türkiye’nin önünü kesemeyecektir. Türkiye Cumhuriyeti olarak, bütün kurumlarımızla hukukun, adaletin, kardeşliğin sesini yükseltmemiz gereken bir dönemden geçiyoruz. Tam demokrasi ve hukukun üstünlüğünü tesis ederek gücümüze güç katacağız ve mazlumların yanında, zalimlerin karşısında olmaya devam edeceğiz. Milli birliğimize yönelik tuzaklara karşı asla gaflete ve rehavete kapılmayacak, kardeşliğimizi ebediyen baki kılacağız.

Bu vesile ile Mübarek Kurban Bayramının İslam âlemine ve ülkemize hayırlar getirmesini diliyor, ülkemize, vatandaşlarımıza, insanlığa sağlık, huzur ve esenlik getirmesini diliyorum.”

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL