Manşetler Surmanset

Kaya: Çayırova’yı Dönüm Dönüm Satıyorlar!

CHP Çayırova İlçe Başkanı Selahattin Kaya, Çayırova Belediyesi tarafından gerçekleştirilen arsa satışlarına sert tepki gösterdi. “Çocuklarımızın geleceğini satıyorlar” diyerek belediye yönetimine tepki gösteren CHP’li Kaya, ihale ile satışı gerçekleştirilmek istenen..

Kaya: Çayırova’yı Dönüm Dönüm Satıyorlar!

CHP Çayırova İlçe Başkanı Selahattin Kaya, Çayırova Belediyesi tarafından gerçekleştirilen arsa satışlarına sert tepki gösterdi.

“Çocuklarımızın geleceğini satıyorlar” diyerek belediye yönetimine tepki gösteren CHP’li Kaya, ihale ile satışı gerçekleştirilmek istenen araziler için “Bu arsaları almak isteyeceklerin vicdanına sesleniyoruz bu arsaların satışına girmeyin ve bu halkın geleceğinin çalınmasına alet olmayın, bu halkın ahını almayın” dedi.

İlçe Başkanı Kaya konu ile ilgili yaptığı açıklamada: “Sevgili Çayırovalılar, Çayırova Belediyesi, Çayırova’yı dönüm, dönüm satmaya devam ediyor. Çayırova’nın ve çocuklarımızın geleceği olan kıymetli araziler bir , bir satılmaya devam ediliyor. Son olarak 03,11,,2017 tarihinde verilen ilanda sanayi ve ticari imarlı TOPLAM : 19,365,59 M2 olan 9 adet arazi 15,11,2017 tarihinde satılacak. CHP Çayırova ilçe örgütü olarak Belediye meclis üyelerimizle birlikte bu satışları engellemek için her türlü yasal yollara başvuracağız.Bu arsaları almak isteyeceklerin vicdanına sesleniyoruz bu arsaların satışına girmeyin ve bu halkın geleceğinin çalınmasına alet olmayın, bu halkın ahını almayın” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL