Politika

Kaya: Her şeyi Yapacağız!

CHP Çayırova İlçe Başkanı Selahattin Kaya, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun başlatmış olduğu ‘Adalet Yürüyüşü’ ile ilgili olarak, “CHP’li örgütler olarak burada yürüyüşü en iyi şekilde organize edilmesi için elimizden..

Kaya: Her şeyi Yapacağız!

CHP Çayırova İlçe Başkanı Selahattin Kaya, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun başlatmış olduğu ‘Adalet Yürüyüşü’ ile ilgili olarak, “CHP’li örgütler olarak burada yürüyüşü en iyi şekilde organize edilmesi için elimizden gelen her şeyi yapacağız.” dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun başlatmış olduğu ‘Adalet Yürüyüşü’ beşinci gününe girerken CHP’li ilçe başkanları yürüyüşle ilgili olarak değerlendirmelerde bulundular. CHP Çayırova İlçe Başkanı Selahattin Kaya, “Genel başkanımızı Kocaeli Maşukiye’de karşılayacağız. İlk olarak Yahya Kaptan civarında bir yerde konaklayacak. Sonrasında Körfez’de, Dilovası’nda bir mola yeri var. Bir de bizim bölgede yani, Çayırova’da bir mola yeri öngörülüyor. Burada tabi Kocaeli etabı çok önemli. İzmir’den gelen yürüyüş kolu da bu bölgede birleşecekler. Dolayısıyla bundan sonra daha da yoğunlaşacak ve kitleselleşecek. Kocaeli örgütü olarak burada yürüyüşü en iyi şekilde organize edilmesinde elimizden gelen her şeyi yapacağız.” diye konuştu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL