Manşetler Politika Surmanset

Kaya: Herkes ile yarışmaya hazırım ve iddialıyım

CHP Çayırova İlçe Başkanı Selhattin Kaya 9 Aralık günü gerçekleşecek olan İlçe Kongresi öncesinde gerçekleştirdiği toplantı ile adaylığını resmen açıkladı. 9 Aralık Cumartesi günü Çayırova Belediyesi kültür salonunda gerçekleşecek olan..

Kaya: Herkes ile yarışmaya hazırım ve iddialıyım

CHP Çayırova İlçe Başkanı Selhattin Kaya 9 Aralık günü gerçekleşecek olan İlçe Kongresi öncesinde gerçekleştirdiği toplantı ile adaylığını resmen açıkladı.

9 Aralık Cumartesi günü Çayırova Belediyesi kültür salonunda gerçekleşecek olan CHP Çayırova İlçe Örgütü 4. Olağan Kongresi öncesinde mevcut ilçe başkanı Selahattin Kaya düzenlediği basın toplantısı ile yeni dönem de aday olacağını açıkladı. İlçe Yöneticileri, Kadın Kolları ve Belediye Meclis Üyelerinin de katıldığı toplantıda konuşan Kaya: “2019 seçimleri için iddiamda inancımda tamdır. Bu iddiamı ve inancımı ortaya koymak ve CHP’yi ilçemizde yeniden iktidar yapmak için çalışmaya hazırım ve ilçe başkanlığına adayım” dedi.

“ADALET YÜRÜYÜŞÜNDE Kİ RUH İLE”

İlçe Başkanı Selahattin Kaya adaylık açıklaması sırasında oldukça önemli açıklamalarda da bulundu. Kaya konuşmasına başlamdan önce tüm çalışma arkadaşlarına, ilçe yönetimine, kadın kollarına ve meclis üyelerine teşekkürlerini sundu. Öte yandan Adalet yürüyüşüne de değinen Kaya: “Ankara’dan başlayan yürüyüşe adalet diye haykıran insanlarımıza teşekkür ediyorum. İlçemizde en üst düzeyde yürüyüşümüze katılım sağlayarak desteklerini göstermiştir.  Bu bir parti çalışması değildir. Herkes ay yıldızlı bayrakları ile yürüyüşe destek vermiştir. Zaten burada ki amaç bir duruşu göstermektir. Ve bizler bu duruşu bozmadan yolumuza devam edeceğiz. Adaletten yana hukuktan yana bir anlayış ile 2019’da da çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

“ÖRGÜTÜMÜZ SANDIK ÇALIŞMALARINDA EN İYİ DURUMDA”

Yeni bir süreç başlıyor diyen İlçe Başkanı Kaya: “Ben tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum ellerinden geldiği kadar her konuda bizlere destek oldular. Yine meclis üyesi arkadaşlarımda dimdik bi duruş sergileyerek yapılan haksızlıkların karşısında durarak Çayırova’nın haklarını savunmuşlardır. Kadın kollarımız keza aynı şekilde her çalışmada yer alarak bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmamıştır. Sandıklarımızın başında hizmet veren görevli arkadaşlarımıza da teşekkür ediyorum. Tam anlamıyla bir seferberlik halinde çalışma sergilemişlerdir. Daha önce aksaklıkların olduğu sandık çalışmalarında görev yaptığımız süreç içerisinde profesyonel bir çalışmaya imza atılmıştır. Teknolojiyi de kullanan bir sistem oluşturup sandık çalışmalarımızda en iyi duruma gelmiştir” dedi.

1999 SEÇİMLERİNİ ÖRNEK VERDİ

2019 yerel seçimlerinde hayli iddialı olduğunu belirten Kaya: “Göreve başladığım süreçten bugüne kadar hep aynı şeyi söyledim ve bu söz adeta sloganım oldu. Neydi o söz “2019 yılında Çayırova’yı yeniden iktidar yapacağız”. Bunu yapmak zor değil, başarmamız için önümüzde bir engel yok. 1999 seçimlerini hep örnek gösterdim. O dönem hem yerel hemde genel seçim bir arada yapıldı. 1999’da CHP barajın altında kalmıştı ama CHP olarak Çayırova Belediyesi’ni almıştık. Bu inancı 2019 yılına taşıdığımız takdirde başarı kaçanılmazdır” şeklinde konuştu.

“2019 İNANCIM VE İDDİAM İLE ADAYIM”

Parti içerisinde yarışa hazır olduğunu da belirten İlçe Başkanı Kaya: “Şimdi şunu sorabilirsiniz 2019 için bu kadar iddialı konuşuyorsunuz ama siz bu konuda ne yapacaksınız? Ben inancımı hala sürdürüyorum. Ve bu inancımı hala koruyarak sizlerin de desteği ile 9 Aralık 2017 tarihinde yapılacak olan Partimizin 4. Olağan İlçe Kongresinde tekrar İlçe başkanlığına aday olmak istiyorum. Bu konuda çok iddialıyım çok kararlıyım ve 2019 için çok inançlıyım, başarabiliriz. Siyaseti bilen, tecrübeli bir arkadaşınız olarak bu göreve adayım ve bu konuda da iddialıyım ilçe başkanlığı için her arkadaşımla da demokratik bir ortam içerisinde yarışmaya hazırım” dedi.

“YEREL SEÇİMİ KANAMIŞ İLÇE BAŞKANI OLMAK İSTİYORUM”

Belediye Başkanlığı gibi bir isteğinin olmadığını da belirten Kaya: “Ben siyasetin iddiası olan insanlarla yapılmasından yanayım. Bu söylemlerimde altını çizmek istediğim hususta budur. İddiası olmayan siyasetçilerin başarılı olamayacağını düşünüyorum. Siyaset konusunda ki iddiam ve 2019 seçimleri için olan inancım doğrultusunda yürütmekte olduğum İlçe Başkanlığı görevine tekrardan aday olmak istiyorum. Ve bu iddiamdan Selahattin Kaya 2019’da Belediye başkanlığına aday olacak şekilde algılanmasını istemem. Ben 2019’da Çayırova’da yerel seçimleri kazanmış CHP’nin İlçe Başkanı olmak istiyorum” dedi.

 

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL