Kaya “İhaleyi İzlememize İzin Verilmedi”

CHP Çayırova İlçe Başkanı Selahattin Kaya yazılı açıklama yaptı. Kaya “CHP Çayırova Belediye Meclis üyeleri; Halis Koç, A. Kadir Honca, Dursun Yıldız, Ata Savaş Durak  ve Kemal Karagül  uzun bir..

Kaya “İhaleyi İzlememize İzin Verilmedi”

CHP Çayırova İlçe Başkanı Selahattin Kaya yazılı açıklama yaptı.

Kaya “CHP Çayırova Belediye Meclis üyeleri; Halis Koç, A. Kadir Honca, Dursun Yıldız, Ata Savaş Durak  ve Kemal Karagül  uzun bir süredir arsa satışları ilgili gündeme gelen , tartışmaların hiç bitmediği  Çayırova Belediyesinin 17.09.2018 pazartesi günü yapılan 10 adet arsa satışını takip etmek üzere Belediye Binasına gittiler. Belediye meclis üyelerinin yazı işlerinde yapılan arsa satış ihalesini takip etmelerine izin verilmedi.

İHALEYİ İZLEMEMİZE İZİN VERİLMEDİ

Arsa satış ihalesini  takip etmelerine engel olunan CHP Belediye meclis üyeleri adına konuşan Grup sözcüsü Halis Koç ihaleyi meclis üyeleri olarak kamu adına takip etmemiz, Çayırova Belediye yönetimi tarafından engelenmiştir. Belediyelerin yaptığı ihallerin adil ve şeffaf olması gerekli hatta tüm ihalerin kamuoyu tarafındanda takip edilmesi için video sistemi ile yayınlanmalıdır. İhallelerin açık olması bütün bu şaibeleri ortadan kaldıracağını düşünüyoruz.

KİMDEN NE KAÇIRIYORSUNUZ?

Kısa bir süre önce  İmardan sorumlu Belediye Başkan yardımcısı Refik Tartar ve Özel kalem müdürü Cengiz Gürkanın yakınlarına düşük fiyattan satılan arsalar ile gündeme gelmesi, bu haberlerin yayılanması üzerine Başkan yardımcısının görevden alınması, Çayırova Belediyesinin sürekli bu tür habelerle gündeme gelmesi düşündürücüdür,  bizlerin arsa satış ihalesini takip etmemize engel olunmasının altında yatan nedenleri merak ediyoruz diyen, CHP grup sözcüsü Halis Koç  kimden ne kaçırıyorsunuz diyerek tepki göstererek, Belediye yönetiminin çocuklarımızın ve Çayırova’mızın geleceği olan bütün bu kıymetli arsaların satışından derhal vaz geçmelidir.” dedi.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL