Kaya,9 ay tüm belediyelerde hoyratça harcandı

BBP Kocaeli İl Başkanı Remzi Kaya,Belediyelerimiz ‘ÇALIŞMIŞ GİBİ’ Yapıyorlar dedi. İl Başkanı Kaya, genel ve yerel gündemi değerlendirdiği açıklamasında;”Öncelikle dün Şehadet şerbeti içen iki kahramanımıza rahmet, ailelerimize ve Yüce Türk milletimize..

Kaya,9 ay tüm belediyelerde hoyratça harcandı

BBP Kocaeli İl Başkanı Remzi Kaya,Belediyelerimiz ‘ÇALIŞMIŞ GİBİ’ Yapıyorlar dedi.

İl Başkanı Kaya, genel ve yerel gündemi değerlendirdiği açıklamasında;”Öncelikle dün Şehadet şerbeti içen iki kahramanımıza rahmet, ailelerimize ve Yüce Türk milletimize sabırlar diliyorum.

Yine dün TBMM’ de oylanan ve BBP olarak bizim de destek verdiğimiz Libya teskeresinin hayırlı olmasını Rabbimden niyaz ediyorum.

Libya ile yapılan mütabakat ve teskerenin kabul edilmesi  ülkemizin Akdeniz’ deki düşman  çemberini kırması demektir.

Devletimizin ve milletimizin yararına bir stratejik hamledir.

   Birde kanal İstanbul projesi var; İktidarın “çatlasan da patlasan da yapacağım” , muhalefetin de “Ya kanal, ya İstanbul” dediği. Her ikisi de yanlış yapıyor; Kanal İstanbul projesi bağımsız, partilerle İlişiksiz, kimsenin adamı olmayan liyakatlı, tarihçi, bilim adamları ve akademisyenlerin siyasilerle birlikte üzerinde çalışıp, getiri ve götürüleri hesaplanarak karar verilecek ve halkımıza şeffaf bir şekilde anlatılması gereken bir proje olmalıdır.

Devlet ve millet yararı varsa yapılmalı, zararı varsa yapılmamalıdır.

Biri çıkıp inadına ben yapacağım diyor, diğeri kanal İstanbul yapılmasın diye imza kampanyası  başlatıyor. Yazık hem de çok yazık. Çocuk gibisiniz.

    Belediyelerimiz’in Maşallah’ı var. Süper ÇALIŞMIŞ GİBİ yapıyorlar, beş yılda yapılması gereken tüm hizmetleri adeta bir iki ayda yapmış olmanın rahatlığı ve gururu ile ya “ununu elemiş, eleğini aşmış” , yada “ben dağ gibi birikmiş, çözülmemiş sorunları nasılsa çözemem” diyerek teslim olmuş olmalılar ki çok rahatlar.

9 koca ay,(270 gün) tüm belediyelerde hoyratça harcandı, boşa geçti. Kimi konser belediyeciliği yaptı, kimi bulunduğu ilçeyi yüz bini aşkın nüfuslu köye çevirdi.

Tüm belediyelerin kasaları boş ve borçlu ama savurganlık tam gaz devam.

Önceki dönem yöneticiler başka yönlere dönmesinler diye makam, mevki, danışman ve müdürlükler liyakatsızlara peşkeş çekiliyor.

Gülümsetmeye gelenler ile gönül belediyeciliği diyenler ne gülümseme ne gönül bıraktılar.

Varsa yoksa didiştiler,biri işçi attı diğeri atılanı işe aldı. Tam bir tiyatro…

Giden başkanlar günde ortalama beş yandaşı işe aldı, diğeri candaşı işe almak için yandaşı işten çıkarttı. Her belediye çalışan sayısının gereğinden fazla olduğunu söylüyor ama bir taraftan da yandaş istihdamı yapıyor. Ne yani şimdi sizden olmayanların belediyelerde çalışıp evine ekmek götürme hakları yok mu?

Siz sözleşmeli memurun sözleşme süresi bitince işine son veriyorsunuz oluyor da; Bir başka belediyenin buna hakkı yok mu?

Lütfen biraz samimiyet.

Sayın başkanlar; Daha önce sizlere asli görevlerinize dönmeniz için bir kaç kez rica da bulunduk ama maalesef bir hareket göremedik.

BBP olarak her bir belediyenin çalışma şeceresini tutuyoruz, nefesimiz ensenizde, neyi yapıp neyi yapmadıklarınızı, neyi doğru, neyi yanlış, haksız, hukuksuz yaptığınızı not alıyoruz. Görevini layıkıyla yapanları da, altından kötü kokular gelenleri de bir yılınızı doldurduğunuz Mart sonunda basın aracılığı ile kamuoyunun bilgisine sunacağız.

Karne zamanı bakalım sınıf geçebilecek misiniz.

Şunu bilin ki tüm makamlar gelip geçicidir ve her makam sahibi bir gün işgal ettiği koltuktan kalkmak zorundadır. Kimi sevgi, saygı ve dua ile, kimi de beddua ve başka şeylerle anılır.

Dileğimiz hiç birinizin kötü anılmayacak, hizmetlerini ve görevlerini layıkı ile yapmış olmanın huzuru ile koltuktan kalkmasıdır. Ama bunun için de gayret, iyi niyet ve çalışmak gerekir.”dedi.

 

 

 

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL