Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
Kaya'dan Adaylık Hamlesi! | Kocaelide Bugün

Kaya’dan Adaylık Hamlesi!

CHP Çayırova İlçe Başkanı Kaya Belediye Başkan Adayı Oldu. 31 Mart seçimleri ile ilgili aday başvuru süresi 26.10 2018 Cuma günü saat 17,00 de sona erdi. Başvuru süresinin bitmesinden bir..

Kaya’dan Adaylık Hamlesi!

CHP Çayırova İlçe Başkanı Kaya Belediye Başkan Adayı Oldu.

31 Mart seçimleri ile ilgili aday başvuru süresi 26.10 2018 Cuma günü saat 17,00 de sona erdi.

Başvuru süresinin bitmesinden bir saat önce 2014 yerel seçimlerinden sonra ilçe yönetiminin ayrılması sonrası yapılan olağan üstü kongrede İlçe Başkanlığına  seçilen ve dört yılı aşkın bir süredir görev yapan Selahattin Kaya başvuru yaparak CHP Çayırova’nın ikinci Aday Adayı oldu.

Görev yaptığı süre içerisinde Çayırova Belediyesine karşı yaptığı muhalefet ile ve yaptığı açıklamalar ile ses getiren ilçe Başkanı Kaya; Çayırova Belediye Başkan yardımcısı Refik Tartar ve özel kalem müdürü Cengiz Gürkanın yakınlarına yapılan arsa satışları ile ilgili açıklama Türkiye gündemine oturmuş, ulusal basında manşet olmuş, konu TBMM de Kocaeli Milletvekili Haydar Akar tarafından gündeme getirilmiş,Refik Tartar görevden alınmıştı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL