Güncel Manşetler

Kaya’dan Cumhuriyet Coşkusuna Davet

CHP Çayırova İlçe Başkanı Selahattin Kaya, Çayırovalıları 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları için düzenleyecekleri etkinliğe davet etti. İlçe Başkanı Kaya yapmış olduğu açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Büyük Türk milletinin..

Kaya’dan Cumhuriyet Coşkusuna Davet

CHP Çayırova İlçe Başkanı Selahattin Kaya, Çayırovalıları 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları için düzenleyecekleri etkinliğe davet etti.

İlçe Başkanı Kaya yapmış olduğu açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Büyük Türk milletinin yaşamında seçkin ve anlamlı bir yeri olan ve Büyük Önderimiz Atatürk’ün önderliğinde, milletimizden alınan güçle kurulan, çağdaş Türkiye Cumhuriyeti’nin 94. yıldönümüne, bütün yurtta olduğu gibi, Çayırova’da da, sevinç ve coşku içerisinde ulaşmış bulunuyoruz.

Gururla kutladığımız Cumhuriyetimizin 94. kuruluş yıldönümünde, şehitlerimizin kanlarıyla sulanan vatan topraklarının bütünlüğünü ve Atatürk’ün Türk gençliğine ve Türk milletine en büyük emaneti olan Cumhuriyeti ve Cumhuriyetin tüm kurumlarını, birlik ve beraberlik içinde korumanın azmi ve kararlılığı içinde olduğumuzu bir kez daha ifade etmek isterim.

Çağdaş, demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devleti olan ülkemizi, Atatürk’ün gösterdiği hedefe taşıyabilmek ve bu çizgiden kopmadan, ülke kalkınmasını sağlamanın yolunun, O’nun ilke ve inkılâplarının ışığında çok çalışmaktan, birlik ve beraberliğimizi korumaktan geçtiğini hiçbir zaman hatırımızdan çıkarmamalıyız.

Ülkemiz insanlarının çağdaş dünya ile bütünleşmesinin ve uygarlığın tüm nimetlerinden en üst düzeyde yararlanmasının da, yine Cumhuriyet şemsiyesi altında kenetlenerek çok çalışmaktan geçeceği asla unutulmamalıdır.

Bu duygularla, Cumhuriyet coşkusu içinde, Çağdaş Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 94. yılını kutluyor, tüm Çayırova’lı vatandaşlarımızla birlikte cumhuriyet coşkusunu yüreğinde yaşayan herkese, en içten sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

CHP Çayırova ilçe örgütü olarak Pazar günü  saat 14.00  da fatih caddesi tünel üstünde toplanarak partili partisiz tüm halkımızla birlikte Cumhuriyet yürüyüşü  ile cumhuriyet coşkusunu yaşayacağız ,tüm yurttaşlarımızı bu coşkuya ortak olmaya davet ediyorum.”

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL