Kaya’dan,Artvinliler Derneğine Hayırlı Olsun Ziyareti.

CHP Çayırova İlçe Başkanı Selahattin Kaya, beraberinde ilçe yöneticileri ve Belediye meclis üyeleri ile birlikte Çayırova Artvinliler Derneğini  ziyaret etti. Ziyarette; Yeniden yapılan kongrede güven tazeleyen başkan Ayhan Yılmaz ve..

Kaya’dan,Artvinliler Derneğine Hayırlı Olsun Ziyareti.

CHP Çayırova İlçe Başkanı Selahattin Kaya, beraberinde ilçe yöneticileri ve Belediye meclis üyeleri ile birlikte Çayırova Artvinliler Derneğini  ziyaret etti.

Ziyarette; Yeniden yapılan kongrede güven tazeleyen başkan Ayhan Yılmaz ve yönetimini tebrik ederek başarı dileyen kaya, Artvinliler Derneğimiz İlçemizin en aktif derneklerimizin başında geliyor bulundukları bölgenin sorunlarına duyarlı oldukları gibi doğdukları bölgenin sorunlarınada hep duyarlı olmuşlardır. Türkiye genelindeki tüm Artvin dernekleri artvinde yaşanan çevre katliamına , Heslere, kafkasor yaylasının yok edilmesine , cerattepede madencilik faliyeti adı altında yapılan çevre katliamınada karşıda büyük bir çevrecilik örneği sergilemişdir,  Artvinli hemşerilerimizi kutluyorum diyerek;

Artvinliler derneğimizin içerisinde olduğu Karadeniz yöresi derneklerimiz geçtiğimiz yıl bir ilki gerçekleştirerek güzel ve başarılı bir festival düzenlediler, bu yılda kendilerinden devamını bekliyoruz diyerek Başkan Ayhan Yılmaz’dan dernek faaliyetleri hakkında bilgi aldı.Başkan Ayhan Yılmazda CHP heyetine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL