Manşetler Surmanset

Kaymakam Gözen’den Başkan Demirci’ye Ziyaret

Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen, Belediye Başkanı Şevki Demirci’yi makamında ziyaret etti. Belediye Başkan Yardımcıları Orhan Keskin, Mustafa Malkoç ve Refik Tartar’ın da bulunduğu ziyarette Çayırova konuşuldu. Çayırova Kaymakamlığına yeni atanan..

Kaymakam Gözen’den Başkan Demirci’ye Ziyaret

Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen, Belediye Başkanı Şevki Demirci’yi makamında ziyaret etti. Belediye Başkan Yardımcıları Orhan Keskin, Mustafa Malkoç ve Refik Tartar’ın da bulunduğu ziyarette Çayırova konuşuldu.

Çayırova Kaymakamlığına yeni atanan ve iadeyi ziyaretlerinde Belediye Başkanı Şevki Demirci ile bir araya gelen Hasan Gözen, Çayırova’da tamamlanan, devam eden ve planlanan belediye yatırımları hakkında fikir alışverişinde bulundu. Çayırova’nın gelişime açık bir ilçe olduğunu ve bu yönde hızla ilerlediğini aktaran Gözen, Kaymakamlık ve birimleri olarak belediye ile önemli bir işbirliği içerisinde olduklarını ve bu bağın daha da güçleneceğini söyledi. Belediye Başkanı Şevki Demirci ile sık sık bir araya gelmeye özen göstereceklerini ifade eden Gözen, Kaymakamlık ve Belediye işbirliği çerçevesinde tüm kamu hizmetlerinin etkin ve verimli bir şekilde yürütülmesi adına seferber olacaklarını sözlerine ekledi.

Gerçekleştirdiği ziyaretten dolayı Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen’e teşekkürlerini ileten Belediye Başkanı Şevki Demirci, Çayırova’da yapılan bu kadar hizmetin altında karşılıklı fikir alışverişi, işbirliği ve ekip çalışmasının olduğunu söyledi. Hükümet, Büyükşehir ve İlçe Belediyesi’nin güçlü işbirliği ve koordinasyonuyla Çayırova’nın dev yatırımlara ev sahipliği yaptığını vurgulayan Demirci, Kaymakamlık ve birimleriyle de sürekli iletişim halinde olduklarını, eğitim, sağlık, sosyal, kültürel ve sportif alanda yapılan her bir çalışmada bu uyum ve işbirliğini hayata geçirdiklerini söyledi. Çayırova’nın hareketli ve huzur dolu bir kent olduğuna dikkat çeken Demirci, hali hazırda devam eden yatırımlar hakkında da Gözen’i bilgilendirdi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL